15 Ιούνιος 2013, 10:49 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 20:30

Η Κέλλυ Κελεκίδου για την οικονομική κρίση! Την έχει επηρεάσει;

  • Η συγκίνηση της Κέλλυς Κελεκίδου στον Κωστόπουλο

Η Κέλλυ Κελεκίδου για την οικονομική κρίση! Την έχει επηρεάσει;

Έχει επηρεάσει η κρίση την Κέλλυ Κελεκίδου;

«Κοίτα δεν είναι έτσι. Σαφώς και τη βιώνουμε την κρίση. Πιστεύω όταν δεν έχεις δουλειά μπορείς να βρεις να κάνεις κάτι άλλο. Εγώ δεν τη φοβάμαι τη δουλειά, δουλεύω απ’ τα 16» τόνισε στο You. Δεν ήταν σκληρό αυτό για ένα παιδί; «Ήταν αλλά είχα δίπλα τη μαμά και τον μπαμπά μου και με προστάτεψαν. Θέλει γερό στομάχι, αλλά πιστεύω ότι είχα καλές βάσεις και θεμέλια και δεν είχα να φοβηθώ τίποτα παρά μόνο τον ίδιο μου τον εαυτό».

Ένιωσε ποτέ ανασφάλεια, καχυποψία, πισώπλατα μαχαιρώματα; «Έχω ακούσει σε αυτήν τη δουλειά θετικές και αρνητικές κριτικές. Αλλά τα πισώπλατα μαχαιρώματα που λες δεν τα ένιωσα». Ήταν ανταγωνιστική; Τσακώθηκε ποτέ για την μαρκίζα; «Για εμένα μετράει περισσότερο να διασκεδάσει ο κόσμος και όταν θα περάσει αυτήν την μαρκίζα που λες και φύγει απ’ το μαγαζί να έχει τις καλύτερες εντυπώσεις.

Στα πρώτα μου βήματα ένιωσα τον ανταγωνισμό αλλά δεν στάθηκα εκεί γιατί ήμουν πολύ σκληραγωγημένη από την γυμναστική-έκανα πρωταθλητισμό-και δεν στεκόμουν σε μικρότητες. Ήθελα να βελτιώνω τον εαυτό μου και τίποτα άλλο».

Έχει κλάψει σε αυτή την δουλειά; «Φυσικά και έχω κλάψει. Και από χαρά και από λύπη».

Πηγή: gossip-tv.gr