21 Νοέμβριος 2014, 20:34 - Τελευταία Ενημέρωση: 21 Νοέμβριος 2014, 20:36

28χρονος τριγυρνάει στους δρόμους ντυμένος σαν τον Ιησού

  • 28χρονος τριγυρνάει στους δρόμους ντυμένος σαν τον Ιησού

Πρώην ναρκομανής που πίστεψε στον Ιησού Χριστό και αποφάσισε να αλλάξει πορεία στη ζωή του, ο Μάικλ Γκραντ εδώ και καιρό καταφέρνει να γίνεται είδηση σε διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Αυτή τη φορά, ο «Ιησούς της Φιλαδέλφειας» όπως είναι γνωστός, συνελήφθη σε πάρκο για ανάρμοστη συμπεριφορά και επαιτεία. «Κόσμος με πλησιάζει και μου ζητάει να με φωτογραφίσει, ή να βγούμε μαζί φωτογραφία. Τους λέω ότι δεν ζητάω χρήματα, αλλά τα φιλοδωρήματα είναι ευπρόσδεκτα...» έγραψε ο 28χρονος στο λογαριασμό του στο Twitter, προσθέτοντας ότι αστυνομικός τον συνέλαβε για επαιτεία.

Η σύλληψή του εξόργισε τους φίλους του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίοι μάλιστα ζήτησαν την απελευθέρωσή του μέσω Twitter και στο hashtag#FreePhillyJesus. Κι από ό,τι φαίνεται τις επόμενες ώρες θα αφεθεί ελεύθερος.

Για την ιστορία να πούμε ότι ο Μάικλ Γκραντ συχνά περπατάει στους δρόμους του πάρκου της Φιλαδέλφειας όπου συνελήφθη, κουβαλώντας ένα γιγαντιαίο σταυρό στην πλάτη, ενώ κάποιες φορές βαφτίζει τουρίστες σε κοντινό συντριβάνι.