13 Ιούνιος 2013, 07:50 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 20:31

Παραλύει η χώρα! Ποια μέσα μεταφοράς απεργούν

  • Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς αύριο Πέμπτη 18/10

Παραλύει η χώρα! Ποια μέσα μεταφοράς απεργούν. Στάσεις εργασίας και 24ωρες απεργίες έχουν προκηρυχτεί για σήμερα, Πέμπτη 13 Ιουνίου, στα ΜΜΜ στη σκιά του «λουκέτου» στη δημόσια ραδιοτηλεόραση.

Στην απεργιακή κινητοποίηση συμμετέχουν με 24ωρη απεργία οι εργαζόμενοι στα αστικά λεωφορεία και στα τρόλεϊ, ενώ στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9.00 π.μ και από τις 21.00 έως τη λήξη της βάρδιας θα πραγματοποιήσει και ο ΟΑΣΘ σύμφωνα με γνωστοποίηση του Συνδικάτου Εργαζομένων Οργανισμού Αστικής Συγκοινωνίας Θεσσαλονίκης.

Με στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 09.00 πρωί συμμετέχουν και οι εργαζόμενοι σε Μετρό, Ηλεκτρικό και Τραμ.

Επιπλέον, απεργία αποφάσισε και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών αποφάσισε να συμμετάσχει στην απεργία. Ως εκ τούτου δεν θα εκτελεστούν δρομολόγια των τρένων του ΟΣΕ αλλά και των συρμών του Προαστιακού. Η γραμμή 3 του Μετρό θα τερματίζει στη Δουκ. Πλακεντίας.

Αύριο πραγματοποιούν στάση εργασίας και οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας από τις 15.00 έως τις 17.00 το απόγευμα.

Χωρίς πτήσεις θα μείνουν και τα μικρά περιφερειακά αεροδρόμια από τις 12.00 το μεσημέρι ως τις 5.00 το απόγευμα λόγω της στάσης εργασίας των εργαζομένων της πολιτικής αεροπορίας.

Με προβλήματα θα πραγματοποιηθούν οι μετακινήσεις των πολιτών στην Αττική, καθώς

«Χειρόφρενο» τραβούν οι οδηγοί στα λεωφορεία και τα τρόλεϊ για 24 ώρες.