ΕΠΟ: Χωρίς πρωταθλήματα και αυτό το σαββατοκύριακο

  • ΕΠΟ: Χωρίς πρωταθλήματα και αυτό το σαββατοκύριακο

Οριστική μοιάζει πλέον η αναβολή των αγώνων του σαββατοκύριακου καθώς η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι εμμένει στην απόφασή της να μην ορίσει διαιτητές στη σκιά της επίθεσης που δέχτηκε την προηγούμενη εβδομάδα ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ Χριστόφορος Ζωγράφος.

Η Ομοσπονδία είχε ζητήσει –κυρίως από τις ΠΑΕ– να μην εκδώσουν άλλες δηλώσεις κατά της διαιτησίας ώστε να σταματήσουν να στοχοποιούνται τα στελέχη της.

Εφ’ όσον κάτι τέτοιο δεν συνέβη (το σχέδιο ανακοίνωσης της Σούπερ Λίγκας βρήκε αντίθετες αρκετές ομάδες, μεταξύ αυτών ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ), η ΕΠΟ με ανακοίνωσή της αναφέρει ότι «δεν συντρέχει κανένας απολύτως λόγος αναίρεσης της απόφασης που έλαβε το διοικητικό συμβούλιο στην έκτακτη συνεδρίασή του στις 14/11/2014, για μη ορισμό διαιτητών από την ΚΕΔ/ΕΠΟ σε όλους τους αγώνες των εθνικών πρωταθλημάτων (Super League, Football League, Γ΄ Εθνική Κατηγορία)».

Σύμφωνα με την Ομοσπονδία η αναβολή των αγώνων γίνεται με μοναδικό γνώμονα την προστασία των εμπλεκομένων, με οποιαδήποτε ιδιότητα, στο ελληνικό ποδόσφαιρο.