11 Ιούνιος 2013, 23:27 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 20:31

Κόπηκε το σήμα της ΕΡΤ. Κλείνουν τον έναν πομπό μετά τον άλλον!

  • 34 χρόνια έγχρωμη τηλεόραση

Λίγο πριν τις 11 το βράδυ άρχισαν να ρίχνουν τους πομπούς του αναλογικού σήματος της ΕΡΤ, όπως μεταδίδουν οι δημοσιογράφοι του καναλιού που βρίσκονται αυτή τη στιγμή ζωντανά στον αέρα.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρουν οι δημοσογράφοι της ΕΡΤ ήδη έχουν ρίξει τους πομπούς στην Πάρνηθα, στη Θεσσαλονίκη και στην Πάτρα, ενώ το πρόγραμμα της κρατικής τηλεόρασης δεν μεταδίδεται και στην Ιθάκη αλλά και στην Κεφαλλονιά.

Δημοσιογράφος του καναλιού από την Πάτρα μετέδωσε την πληροφορία ότι στην Πάτρα σταμάτησε και η μετάδοση του ψηφιακού σήματος.

Λίγο μετά τις 11 οι παρουσιαστές της ζωντανής εκπομπής της κρατικής τηλεόρασης μετέδωσαν την πληροφορία ότι τα ΜΑΤ πήγαν στις εγκαταστάσεις στον Υμηττό.

Παράλληλα, όπως υποστηρίζουν οι δημοσιογράφοι της κρατικής τηλερόρασης την ίδια ώρα πυκνώνουν οι δυνάμεις των ΜΑΤ γύρω από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, όπου από το απόγευμα όταν και ανακοινώθηκε η απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης για το λουκέτο συγκεντρώνονται δημοσιογράφοι αλλά και απλοί πολίτες για να εκφράσουν την αντίθεσή τους στην απόφαση αυτή.

iefimerida.gr