10 Ιούνιος 2013, 10:53 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 20:32

Σπουδαίο παράδειγμα έδωσε ο Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών Καστορίας

  • Σπουδαίο παράδειγμα έδωσε ο Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών Καστορίας

Την Τετάρτη 5 Ιουνίου ο Σύλλογος Ποντίων Σπουδαστών Καστορίας Ακρίτες,  με αφορμή την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος, ενεργοποιήθηκε στη πόλη λαμβάνοντας τη πρωτοβουλία να καθαρίσει το πάρκο Ολυμπιακής Φλόγας καθώς και την παρόχθια περιοχή πλησίον της Λαϊκής Αγοράς.

Μια αξιόλογη κίνηση, η οποία δείχνει την αγάπη αυτών των ανθρώπων που σπουδάζουν στην πόλη της Καστοριάς και θέλουν να αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της, διοργανώνοντας κοινωφελείς δράσεις μέριμνας και ενδιαφέροντος στον τόπο των σπουδών τους. Αυτά τα νέα παιδιά με επικεφαλή τον πρόεδρο του Συλλόγου κ. Ιωάννη Πετρώβ, με απαράμιλλο ζήλο συνέβαλαν στον καθαρισμό του πάρκου Ολυμπιακής Φλόγας, όπου όπως διαπιστώθηκε είχε διάσπαρτα μικρο-απορρίμματα πάσης φύσεως, γεγονός το οποίο αποδεικνύει τον πλημμελή καθαρισμό του από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου.

Η Ανεξάρτητη Κίνηση Νέων Καστοριανών Πολιτών, παρευρέθηκε στο χώρο πραγματοποίησης της δράσης και στάθηκε ηθικός αρωγός σε αυτή την αξιέπαινη πράξη του Συλλόγου Ποντίων Σπουδαστών Ακρίτες, που τα μέλη του δίνουν ένα δυναμικό παρόν στα κοινωνικά δρώμενα της πόλης μέσω του εθελοντισμού και κοινωφελών δράσεων.