18 Νοέμβριος 2014, 21:13 - Τελευταία Ενημέρωση: 18 Νοέμβριος 2014, 21:16

Οι ΑΝΕΛ πήραν απόφαση σχετικά με την εκλογή Προέδρου

  • Οι ΑΝΕΛ πήραν απόφαση σχετικά με την εκλογή Προέδρου

Τη θέση τους φαίνεται να ξεκαθαρίζουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες όσο αφορά στο θέμα της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας.

Η κοινοβουλευτική ομάδα τους αποφάσισε ομόφωνα να μην ψηφίσει πρόεδρο ανεξαρτήτως του προσώπου που θα υποδειχθεί ως υποψήφιος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ - ΜΠΕ, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος ζήτησε να επικαιροποιηθεί η απόφαση που ελήφθη πριν από καιρό, σχετικά με την στάση του κόμματος απέναντι στην προεδρική εκλογή, σύμφωνα με την οποία οι ΑΝΕΛ επιθυμούν εκλογές και προς τούτο δεν θα στηρίξουν κανέναν υποψήφιο.

Μάλιστα φέρεται να ρώτησε όλους τους βουλευτές εάν συμφωνούν με την επικαιροποίηση αυτής της απόφασης και ο βουλευτής Παναγιώτης Μελάς εξέφρασε επιφυλάξεις, λέγοντας ότι εάν υποψήφιος «είναι ο Κώστας Καραμανλής» ο ίδιος θα πρέπει να το σκεφτεί.

Ο Πάνος Καμμένος τόνισε ότι τέτοιο θέμα δεν τίθεται, με βάση τις δικές του πληροφορίες και κάλεσε τον Παναγιώτη Μελά να πάρει θέση, για το αν «η κυβέρνηση αυτή πρέπει να πέσει ή όχι».

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, φέρεται να τόνισε ότι πρέπει «να φύγει αυτή η κυβέρνηση» και πως ο ίδιος «θα πράξει αυτό που επιτάσσει το καλό της χώρας», συμφωνώντας στο τέλος για την λήψη ομόφωνης απόφασης.