7 Ιούνιος 2013, 08:30 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 20:33

Τι δήλωσε ο Γιώργος Ιατρίδης όταν επέστρεψε από την Κωνσταντινούπολη

  • Τι δήλωσε ο Γιώργος Ιατρίδης όταν επέστρεψε από την Κωνσταντινούπολη

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του Γιώργου Ιατρίδη ο οποίος συνελήφθη από την τουρκική αστυνομία το βράδυ της Δευτέρας στην πλατεία Ταξίμ της Κωνσταντινούπολης.

Ο Έλληνας φοιτητής έφτασε στο Ελευθέριος Βενιζέλος στις 00:30 με πτήσης της Turkish Airlines. Eίναι χαρακτηριστικό πως δεν πήγε καν στο σπίτι του για να μαζέψει τα πράγματά του και μπήκε στο αεροπλάνο έχοντας στα χέρια του μόνο μία πλαστική τσάντα.

Σε δηλώσεις που έκανε στους δημοσιογράφους είπε πως το βράδυ της Δευτέρας βρισκόταν στην πλατεία Ταξίμ απλώς για να τραβήξει βίντεο και να βγάλει ορισμένες φωτογραφίες επειδή συνεργαζόταν με τη δημόσια τηλεόραση. Την ώρα που ξέσπασαν τα επεισόδια ζαλίστηκε από τα χημικά που έριξαν οι αστυνομικοί και λίγα λεπτά αργότερα συνελήφθη.

Ξεκαθάρισε επίσης πως δεν είχε καμμία συμμετοχή στα επεισόδια και θα κινηθεί νομικά εναντίον ηλεκτρονικών ιστοσελίδων οι οποίες ανέφεραν πως ήταν υποκινητής επεισοδίων.

Δεν θέλησε να μπει σε λεπτομέρειες για όσα έγιναν στα κρατητήρια της αστυνομίας και τη συμπεριφορά των Αρχών αλλά ευχαρίστησε τον Έλληνα πρόξενο της Κωνσταντινούπολης ο οποίος έκανε τις απαραίτητες κινήσεις ώστε να αφεθή ελεύθερος και να επιστρέψει με ασφάλεια στην Ελλάδα.

Πηγή: blog.gr