16 Νοέμβριος 2014, 07:15 - Τελευταία Ενημέρωση: 15 Νοέμβριος 2014, 21:19

Βροχές και σποραδικές καταιγίδες σήμερα Κυριακή

  • Βροχές και σποραδικές καταιγίδες σήμερα Κυριακή

Τοπικές βροχές στα δυτικά και βόρεια και σποραδικές καταιγίδες στα βορειοδυτικά προβλέπει για σήμερα Κυριακή η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Στα ηπειρωτικά η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες.

Αναλυτικά:

Στην Αττική προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 19°C. Στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές. Οι άνεμοι ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από 12 έως 17°C.

Σε Μακεδονία και Θράκη αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές κατά κανόνα ασθενείς στη Μακεδονία. Οι άνεμοι από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 10 έως 17°C. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιόνιου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο περιμένουμε νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στις βορειότερες περιοχές όπου θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο, τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 11 έως 21°C. Στην Ήπειρο 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

 Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησο προβλέπονται αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στη Θεσσαλία. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2 με 4 και πρόσκαιρα στα ανατολικά και νότια, βόρειοι βορειοανατολικοί μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 11 έως 19°C.

Σε Κυκλάδες και Κρήτη προβλέπονται αραιές νεφώσεις τοπικά πιο πυκνές κυρίως στην Κρήτη. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και στα ανατολικά τμήματα μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 13 έως 20°C.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα περιμένουμε λίγες νεφώσεις, οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 20°C.