4 Ιούνιος 2013, 08:27 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 20:33

Πάρτε ομπρέλα μαζί σας! Έρχονται βροχές!

  • Άστατος και βροχερός ο καιρός σήμερα

Πάρτε ομπρέλα μαζί σας! Έρχονται βροχές! Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, όπου τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες στα βόρεια ηπειρωτικά και στα κεντρικά ορεινά περιμένουμε σήμερα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 28 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 19 έως 29 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 15 έως 26 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, με εξαίρεση την Ήπειρο όπου η μέγιστη δεν θα ξεπεράσει τους 21 βαθμούς, 19 έως 25 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη και από 19 έως 26 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο γενικά από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ, ενώ στο υπόλοιπο Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και στα νότια ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές-νοτιοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ, όπου τις μεσημεριανές ώρες στα κεντρικά θα ενισχυθούν σε μέτριους 5 μποφόρ, ενώ στον Κορινθιακό θα πνέουν από δυτικές-βορειοδυτικές διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις τις μεσημεριανές ώρες στα βόρεια περιμένουμε σήμερα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν στα ανατολικά από δυτικές-νοτιοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ, ενώ στο Σαρωνικό από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις όπου τις θερμές ώρες της ημέρας θα αυξηθούν και υπάρχει πιθανότητα τοπικών όμβρων ή καταιγίδας στα ορεινά περιμένουμε σήμερα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, όπου τις μεσημεριανές ώρες θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς έως σχεδόν μέτριους 4 μποφόρ.