3 Ιούνιος 2013, 13:54 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 20:34

Δείτε πώς αποκαλεί ο Ψωμιάδης την Ρεπούση!

  • Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης απαντάει σε Μπουτάρη- Καράογλου

Σχολιάζοντας τις πρόσφατες δηλώσεις της κυρίας Ρεπούση, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η πρέσβειρα του εθνομηδενισμού και του αναθεωρητισμού ξαναχτύπησε. Για μία ακόμη φορά βγαίνει από την αφάνεια προσβάλλοντας βάναυσα τις μαρτυρικές μνήμες, τα χιλιάδες θύματα των Γενοκτονιών των Ελλήνων της Ανατολής, του Πόντου, της Ιωνίας, της Θράκης, τα Ιερά και τα Όσια ενός περήφανου Έθνους.

Προσωπικά, δεν με εκπλήσσουν οι εμμονές της εθνικά επικίνδυνης κυρίας Ρεπούση. Η βουλευτής της ΔΗΜ.ΑΡ. ξέρει πολύ καλά τι κάνει.

Ο εμπρηστικός λόγος της υπευθύνου Παιδείας ενός κόμματος που συγκυβερνά, εξυπηρετεί συγκεκριμένα σχέδια και βοηθά στον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης από τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει στην καθημερινότητα του.

Θα ήταν φρόνιμο, τα πολιτικά κόμματα που επιχειρούν να σταματήσουν την εντυπωσιακή άνοδο της Χρυσής Αυγής με αντιρατσιστικά νομοσχέδια, να βάλουν πρώτα στη θέση τους όλους αυτούς τους «αριστερόστροφους προοδευτικούς», που με παρόμοιες δηλώσεις ξύνουν πληγές, ενθαρρύνουν ακραίες συμπεριφορές, διχάζουν επικίνδυνα το δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό στην πιο δύσκολη και κρίσιμη περίοδο της νεότερης ιστορίας του.

Η ποινικοποίηση του πατριωτισμού άνοιξε την Κερκόπορτα. Και η Άλωση της εθνικής συνείδησης των Ελλήνων συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς...»

Πηγή: seleo.gr