16 Νοέμβριος 2014, 12:30 - Τελευταία Ενημέρωση: 15 Νοέμβριος 2014, 19:45

Τουρνουά στήριξης στον Παντελή Κυριακίδη

  • Τουρνουά στήριξης στον Παντελή Κυριακίδη

Λίγο πριν από τις Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων, την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 19:00, θα διεξαχθεί φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας αλληλεγγύης προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για να προχωρήσουν οι θεραπείες του 17χρονου σήμερα Παντελή Κυριακίδη που αντιμετωπίζει σοβαρότατα προβλήματα μετά από τροχαίο. Ο αγώνας θα γίνει ανάμεσα στους παραγωγούς του ραδιοφωνικού σταθμού «Arena FM 89.4» και τα μέλη του club ΠΑΟΚ Λαχαναγοράς στα γήπεδα F.F.F. (14oχλμ. Θεσσαλονίκης - Περαίας, στροφή αεροδρομίου).

Ο Παντελής, μέλος των ακαδημιών του «Δικεφάλου», είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά σε τροχαίο πριν από πέντε χρόνια (24/5/2009) στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, επιστρέφοντας μαζί με τον πατέρα του μετά από αγώνα της ομάδας των ακαδημιών του ΠΑΟΚ σε τουρνουά ποδοσφαίρου στα Βριλήσσια. Στο τραγικό τροχαίο σκοτώθηκε ο πατέρας του ενώ ο ίδιος παραμένει καθηλωμένος στο κρεβάτι σε άγρυπνο κώμα. Για να βελτιωθεί η υγεία του απαιτείται σειρά θεραπειών.

Προκειμένου να στηριχθεί οικονομικά η οικογένεια του Παντελή Κυριακίδη, την ημέρα του αγώνα θα κυκλοφορήσουν συλλεκτικές κούπες με το νέο λογότυπο του club και το όνομα του Παντελή, αξίας 5€ ενώ το εισητήριο για τον αγώνα θα είναι προς ένα ευρώ. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τις θεραπείες του Παντελή. 

Δικαίωμα συμμετοχής στον φιλανθρωπικό αγώνα έχουν όλοι όσοι το επιθυμούν, από το χώρο της Λαχαναγοράς. Οι δηλώσεις θα πρέπει να γίνουν έως και την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014. Για περισσότερες πληροφορίες: 6997151515 (Τάσος Παπαϊωάννου)