3 Ιούνιος 2013, 08:19 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 20:34

Ο καιρός σήμερα Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

  • Βελτιώνεται σήμερα ο καιρός

Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες νεφώσεις, οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα πυκνώσουν στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές ή καταιγίδες μικρής διάρκειας, περιμένουμε σήμερα.

Η θερμοκρασία, θα κυμανθεί από 10 έως 27 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 13 έως 28 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 15 έως 28 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 14 έως 28 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 17 έως 27 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι και στα νότια ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Ηλιοφάνεια, περιμένουμε σήμερα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 28 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και το Νότιο Ευβοϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί αλλά βαθμιαία θα εξασθενήσουν και θα στραφούν σε νότιους σχεδόν μέτριους.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες το μεσημέρι στα ορεινά, περιμένουμε σήμερα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 27 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι, στρεφόμενοι το μεσημέρι σε νοτιοανατολικούς με την ίδια ένταση.