13 Νοέμβριος 2014, 18:48 - Τελευταία Ενημέρωση: 13 Νοέμβριος 2014, 18:48

Ονομαστική ψηφοφορία στη Βουλή για τις 100 δόσεις

  • Ονομαστική ψηφοφορία στη Βουλή για τις 100 δόσεις

Τη διεξαγωγή ονομαστικής ψηφοφορίας για την εξαίρεση του ΕΝΦΙΑ και του φόρου εισοδήματος από τη ρύθμιση των 100 δόσεων για οφειλές προς το Δημόσιο ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ, την ώρα που πολλοί βουλευτές της συγκυβέρνησης είναι στα...κάγκελα καταγγέλλοντας το οικονομικό επιτελείο και κυρίως τον Γκίκα Χαρδούβελη.

Ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Βλάχος έκανε σφοδρή επίθεση στο οικονομικό επιτελείο ζητώντας από τον υπουργό Οικονομικών να προσέλθει στην Βουλή για να δώσει εξηγήσεις.

«Ο κ. Χαρδούβελης θα έπρεπε να είναι εδώ, να εξηγήσει γιατί έγινε το λάθος, ποιος τον παραπλάνησε και επιτέλους κάποιος να πάει στο σπίτι του», είπε ζητώντας από τον παριστάμενο αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα να μεταβιβάσει αυτό το αίτημα στον υπουργό.

Πυρά εξαπέλυσε και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Κασσής ο οποίος είπε ότι «ψηφίσαμε πριν από μια εβδομάδα το νόμο για τις ρυθμίσεις στην εφορία».

«Ο νόμος είναι πάρα πολύ καλός», πρόσθεσε τονίζοντας ότι σε καμία περίπτωση δεν θα δεχθεί να αποσυρθεί η παράγραφος που αφορά στην φορολογία εισοδήματος.

Επίθεση στην ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών εξαπέλυσε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, Απόστολος Κακλαμάνης, διαμηνύοντας παράλληλα ότι ο ίδιος δεν πρόκειται να ψηφίσει αλλαγή του νόμου για τη ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών.

Η ονομαστική ψηφοφορία για την νέα ρύθμιση των οφειλών προς την εφορία θα διεξαχθεί αύριο, Παρασκευή, στις 12 το μεσημέρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ