31 Μάιος 2013, 08:03 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 20:34

Πανελλήνιες 2013: Τελευταία μέρα με Αρχές Οικονομικής Θεωρίας

  • Σάλος με τις Πανελλαδικές: Στη βουλή το θέμα της Φυσικής

Με το μάθημα επιλογής, όλων των κατευθύνσεων, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας, πέφτει σήμερα η αυλαία των πανελλαδικών εξετάσεων για τους περισσότερους υποψήφιους των ημερήσιων και εσπερινών γενικών λυκείων.

Το Σάββατο 15 Ιουνίου θα ξεκινήσουν οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων, ενώ από 17 έως 28 Ιουνίου θα διεξαχθεί η Υγειονομική Εξέταση και Πρακτική Δοκιμασία των υποψηφίων για εισαγωγή στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Τ.Ε.Φ.Α.Α.). Οι επαναληπτικές πανελλαδικές εξετάσεις των ΓΕΛ θα αρχίσουν το Σάββατο 8 Ιουνίου.
 
Οι απολυτήριες εξετάσεις για τα μαθήματα που εξετάζονται σε επίπεδο σχολικής μονάδας για την Γ΄ τάξη των ημερήσιων και τη Δ΄ τάξη των εσπερινών Γενικών Λυκείων θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 3 Ιουνίου, για όσους έχουν συμμετάσχει στις πανελλαδικές. Οι απολυτήριες και πτυχιακές εξετάσεις ημερήσιων και εσπερινών ΕΠΑΛ (Ομάδα Α΄ και Β΄) σε επίπεδο σχολικής μονάδας θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 10 Ιουνίου.
 
Όσοι υποψήφιοι εξετασθούν σε κάποιο ειδικό μάθημα και γι’ αυτό τον λόγο απουσιάσουν δικαιολογημένα από τις ενδοσχολικές τους εξετάσεις, θα μπορούν να συμμετάσχουν στις επαναληπτικές ενδοσχολικές εξετάσεις του Ιουνίου.
 
Πηγή: ΑΜΠΕ