28 Μάιος 2013, 14:21 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 20:35

Μελισσανίδης: Κάθε χρόνο η ΑΕΚ πρέπει να είναι πρώτη!

  • ΑΕΚ-ΡΟΜΑ: Απόψε στο ΟΑΚΑ στις 20.30

Είναι δεδομένο πως από τη στιγμή που ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποφάσισε να πάρει στην... πλάτη του την ΑΕΚ και να είναι εκείνος το πρόσωπο που θα προσπαθήσει να πετύχει το απόλυτο restart στην ιστορία της Ενωσης αυτό (επιθυμεί να) συνδυαστεί αποκλειστικά με αγωνιστικές (και όχι μόνο) επιτυχίες σε αυτήν την πορεία αναγέννησης.

Το νέο (εν δυνάμει) «αφεντικό» της Ενωσης είναι απόλυτος σχετικά με τους στόχους που αφορούν το αγωνιστικό κομμάτι και οφείλει να πετύχει η ομάδα, όπως φάνηκε και από όσα είπε την Δευτέρα στο Ζάππειο στο περιθώριο της συνάντησης του . Τα λόγια του ταυτόχρονα είναι το ίδιο απόλυτα και ξεκάθαρα προς όλους όσοι ασχολούνται ενεργά με το ποδοσφαιρικό τμήμα αλλά ταυτόχρονα και με τους ποδοσφαιριστές που διατήρησε στο ρόστερ της...

«Πρέπει να καταλάβετε όλοι, αλλά και όσοι θα βρίσκονται στην ομάδα, πως δεν υπάρχει κάτι άλλο από την επιτυχία από την πρώτη σεζόν. Κάθε χρόνο θα πρέπει να κατακτούμε την πρωτιά. Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Τρεις χρονιές, τρία πρωταθλήματα. Ανοδο από την Γ΄ στην Β΄ απευθείας και πρώτοι, άνοδο από την Β΄ στην Α΄ και πάλι πρώτοι και φυσικά επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία και φυσικά κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αυτό θα γίνει, δεν το συζητάμε καν...».

Στην ΑΕΚ άπαντες έχουν συνειδητοποιήσει πως τα παραπάνω λόγια αποτελούν το μότο της νέας εποχής της Ενωσης. «Τρεις χρονιές, τρία πρωταθλήματα», έτσι απλά και όμορφα πρέπει να συμβούν τα πράγματα όπως επιθυμεί ο Δημήτρης Μελισσανίδης και δικαιολογημένα ούτε καν το... διαπραγματεύεται στο μυαλό του.

Εννοείται πως η κατάκτηση της πρωτιάς στις δυο χαμηλότερες κατηγορίες δεν θα σημαίνει ότι η ομάδα θα έχει φτάσει να κάνει κάτι το... απίθανο, ή έστω τη σούπερ επιτυχία αν κρίνουμε από την ιστορία του συλλόγου και όσα έχουν επιτευχθεί στο παρελθόν (ακόμη και την περίοδο προεδρίας του Μελισσανίδη όταν η ΑΕΚ κατέκτησε τα δυο -από τα τρία- σερί πρωταθλήματα). Ομως το restart δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί διαφορετικά και με την Ενωση να μην κάνει.... περίπατο στις μικρότερες κατηγορίες.

Κι επειδή όμως το εν δυνάμει νέο «αφεντικό» της ΑΕΚ γνωρίζει καλύτερα απ' τον καθένα τα παραπάνω, ακριβώς για τον λόγο αυτό, ο στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος με την επιστροφή της ομάδας στην Σούπερ Λίγκα και σε συνδυασμό με την επιστροφή στο νέο της ''σπίτι'', στην Νέα Φιλαδέλφεια...

Πηγή: gazzetta.gr

Tags