27 Μάιος 2013, 14:30 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 20:36

Κέρκυρα: Αφγανός πέταξε από τα βράχια 20χρονη κοπέλα

  • Κέρκυρα: Αφγανός πέταξε από τα βράχια 20χρονη κοπέλα
Σοκ έχει προκαλέσει στην Κέρκυρα η επίθεση που δέχθηκε 20χρονη κοπέλα από 17χρονο Αφγανό, ο οποίος την πέταξε απο ύψος περίπου 8 μέτρων στη περιοχή Μουράγια αφού πρώτα της άρπαξε τη τσάντα.
 
Στον Εισαγγελέα Κέρκυρας οδηγήθηκε σήμερα Δευτέρα ο νεαρός Αφγανός ενώ η νεαρή γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κέρκυρας όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου και είχε βαριές σωματικές κακώσεις
 
Ο αλλοδαπός, ο οποίος διέμενε τους τελευταίους τρεις μήνες στην Κέρκυρα και εργαζόταν περιστασιακά, είχε καταθέσει αίτηση χορήγησης πολιτικού ασύλου και είχε δηλώσει πως είναι 17 ετών.
 
Τα ξημερώματα της Κυριακής εντόπισε την κοπέλα να περπατά στο ύψος που βρίσκεται το σπίτι του Διονύσιου Σολωμού στη πόλη της Κέρκυρας. Της επιτέθηκε και της άρπαξε την τσάντα.

Εκείνη φέρεται να αντιστάθηκε και να φωνάζει. Τη στιγμή εκείνη ο δράστης αντιλήφθηκε φώτα από αυτοκίνητο που πλησίαζε και τότε τη σήκωσε πάνω από τα κάγκελα ύψους 1,5 μέτρου και την πέταξε στο κενό. Στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.
 
Με βάση την περιγραφή της κοπέλας οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν τον Αφγανό το μεσημέρι της Κυριακής και να τον συλλάβουν. Ομολόγησε την πράξη του και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.
 
Η υπόθεση της Κέρκυρας ξύπνησε μνήμες από την επίθεση που είχε δεχθεί η Μυρτώ στην Πάρο. Η κοπέλα στην Κέρκυρα στάθηκε πιο τυχερή από τη Μυρτώ...