27 Μάιος 2013, 10:52 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 20:36

Παιδεραστής που παρίστανε τον αστυνομικό ασελγούσε σε ανήλικες

  • Ορεστιάδα: Προφυλακιστέος ο 42χρονος παιδεραστής

Συνελήφθη το Σάββατο στα Πετράλωνα 40χρονος ο οποίος προσποιούμενος τον αστυνομικό, πλησίαζε ανήλικα κορίτσια ηλικίας 8-14 ετών και ασελγούσε εις βάρος τους.

Οπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, ο συλληφθείς εντόπιζε τις ανήλικες μαθήτριες, την ώρα που έφευγαν από το σχολείο τους, μετά την λήξη των μαθημάτων. Στη συνέχεια τις ακολουθούσε, κινούμενος με μοτοσυκλέτες διαφόρων τύπων και φορώντας πάντα προστατευτικό κράνος, μέχρι την είσοδο των πολυκατοικιών στις οποίες διέμεναν.

Στη συνέχεια εισέρχονταν μαζί τους στις πολυκατοικίες και προσποιούμενος τον αστυνομικό, επιδεικνύοντας κάποια έγγραφα από το πορτοφόλι του, τις παραπλανούσε ότι διενεργεί έρευνα για κλοπή στο σχολείο ή για ναρκωτικά και τις οδηγούσε σε απόμερο κοινόχρηστο χώρο της πολυκατοικίας, όπου προέβαινε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος τους.

Από την μέχρι τώρα αστυνομική έρευνα έχει διαπιστωθεί ότι, κατά την τελευταία πενταετία, έχει ενεργήσει ασελγείς πράξεις σε βάρος είκοσι ένα ανήλικων κοριτσιών σε διάφορες περιοχές της Αθήνας.

Το απίστευτο είναι πως ο δράστης τη δεκαετία 1995 - 2005 είχε συλληφθεί δύο φορές, για αδικήματα τα οποία στρέφονται κατά της γενετήσιας ελευθερίας και αξιοπρέπειας ανηλίκων κάτω των δώδεκα ετών, για τα οποία έχει καταδικασθεί και φυλακισθεί. Τελικά όμως αποφυλακίστηκε και συνέχισε τις φρικιαστικές του πράξεις.

Σε βάρος του 40χρονου σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία και οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Πηγή: iefimerida