11 Νοέμβριος 2014, 07:15 - Τελευταία Ενημέρωση: 10 Νοέμβριος 2014, 17:47

Ο καιρός σήμερα Τρίτη 11 Νοεμβρίου

  • Ο καιρός σήμερα Τρίτη 11 Νοεμβρίου

Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες, περιμένουμε για σήμερα σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Αναλυτικά:

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές και τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 2 με 4 μποφόρ, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 11 έως 21°C.

Αραιές νεφώσεις και περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες, περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ και θερμοκρασία  μεταξύ 11 έως 18 °C.

Σε Μακεδονία και Θράκη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν με τοπικές ομίχλες το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 και στα ανατολικά 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 19 °C, ενώ στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νεφώσεις και στα νησιά Ιονίου, στην Ήπειρο, στη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο, κατά τόπους πιο πυκνές με πιθανότητα ασθενών βροχών κυρίως από το βράδυ και μετά. Άνεμοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 και από το απόγευμα στο Ιόνιο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 22°C, ενώ στην περιοχή της Ηπείρου θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Συννεφιά που βαθμιαία θα πυκνώσει και περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες αναμένονται στην περιοχή της Θεσσαλίας, ανατολικής Στερεάς, Εύβοιας και ανατολικής Πελοποννήσου. Οι άνεμοι από ανατολικές διευθύνσεις και θερμοκρασία από 10 έως 22°C.

Σε Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένουμε νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 2 με 4 μποφόρ, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 23°C.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα εκδηλωθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με περιορισμένη ορατότητα το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 15 έως 23 °C, ενώ στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.