25 Μάιος 2013, 16:21 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 20:36

Ποντιακοί σύλλογοι σε χορευτικό αντάμωμα στην Θεσσαλονίκη

  • Ποντιακοί σύλλογοι σε χορευτικό αντάμωμα στην Θεσσαλονίκη

Ποντιακοί σύλλογοι σε χορευτικό αντάμωμα στην Θεσσαλονίκη.

Ολοκληρώθηκε το 3ο Χορευτικό Αντάμωμα Πολιτιστικών Συλλόγων του νομού Θεσσαλονίκης που διοργάνωσε το Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Θεσσαλονίκης «ο Άγ. Παντελεήμων» το απόγευμα της Παρασκευής 17 Μαΐου, στο ανοικτό γήπεδο μπάσκετ του Ιδρύματος.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν τα χορευτικά συγκροτήματα: Ομάδα χορού των περιθαλπομένων του Θ.Χ.Π.Θ. ο Αγ. Παντελεήμων, Πολιτιστικός Σύλλογος Σταυρούπολης «ο Διόνυσος» (εφηβικό τμήμα), Ποντιακός Σύλλογος Πεύκων «ΠΑΡΧΑΡ», Πολιτιστικός Χορευτικός Σύλλογος Κρυονερίου Λαγκαδά, Ένωση Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων, Συμμετοχή της χορωδίας της Ένωσης Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων, Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Ασβεστοχωρίου του Δήμου Πυλαίας Χορτιάτη, Πολιτιστικός Αθλητικός Χορευτικός Σύλλογος Χαλάστρας, Πολιτιστικός Σύλλογος Σταυρούπολης «ο Διόνυσος» (τμήμα ενηλίκων).

Σε ομιλία του ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων Παναγιώτης Κοκκόρης τόνισε πως, παρ’ όλη τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διέρχεται η χώρα μας, ο τομέας της Πρόνοιας και η κάλυψη των αναγκών των ευπαθών κοινωνικών ομάδων αποτελούν προτεραιότητα για το υπουργείο Εργασίας και Πρόνοιας, αλλά και για την Κυβέρνηση, ώστε να έχουμε ένα κράτος σύγχρονο θεσμικό και αποτελεσματικό, αντάξιο των προσδοκιών των πολιτών αλλά και των ατόμων με αναπηρίες. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκε η πρόεδρος του Συνδέσμου Φίλων του Γηροκομείου Ευαγγελία Βαγενά για την πολυετή προσφορά της στο Θεραπευτήριο.

Πηγή: agelioforos.gr