10 Νοέμβριος 2014, 09:31 - Τελευταία Ενημέρωση: 10 Νοέμβριος 2014, 09:34

Στο κλαμπ των παντρεμένων ο Απόστολος Τζιτζικώστας

  • Στο κλαμπ των παντρεμένων ο Απόστολος Τζιτζικώστας

Σε πολύ στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο έγινε το απόγευμα του Σαββάτου ο γάμος του Απόστολου Τζιτζικώστα με την αγαπημένη του, Ελεάνα Βλάχου, στην Πορταριά του Πηλίου. Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν παιδικοί φίλοι του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, ενώ χαρακτηριστικό είναι πως δεν τυπώθηκαν καν προσκλητήρια για τον γάμο, δεδομένου ότι ήταν ελάχιστοι οι καλεσμένοι.

Μάλιστα, αντί να δαπανήσουν χρήματα για μπομπονιέρες, προτίμησαν να κάνουν δωρεά στο Δημοτικό Βρεφοκομείο Θεσσαλονίκης «Άγιος Στυλιανός».

Η Πορταριά επιλέχτηκε από το ζευγάρι, γιατί αποτελεί τον τόπο καταγωγής της νύφης, Ελεάνας Βλάχου, που είναι επιχειρηματίας και δραστηριοποιείται στη Θεσσαλονίκη.

Ο Α. Τζιτζικώστας, έφυγε αργά το απόγευμα της Παρασκευής για την Πορταριά, αφού ολοκλήρωσε προγραμματισμένη επίσκεψή του στην Αμφίπολη Σερρών. Στο twitter έγραψε ο  ίδιος: «Ένας νέος κύκλος άνοιξε στη ζωή μου. Είναι ο πιο σημαντικός στη ζωή κάθε ανθρώπου: η οικογένεια».

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Απόστολος Τζιτζικώστας ήταν μαζί μας στην παρουσίαση του ανανεωμένου pontos.news.gr. Στους νεόνυμφους τις ευχές μας...

N.E.