10 Νοέμβριος 2014, 07:10 - Τελευταία Ενημέρωση: 9 Νοέμβριος 2014, 23:02

Γλυκός ο καιρός σήμερα Δευτέρα

  • Γλυκός ο καιρός σήμερα Δευτέρα

Γενικά βελτιωμένος θα είναι σήμερα ο καιρός με τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Θα σημειωθεί επίσης άνοδος της θερμοκρασίας.

Αναλυτικά, στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις με περιορισμένη ορατότητα κατά τόπους το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 2 με 4 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις με τοπικές ομίχλες το πρωί και ανέμους μεταβλητούς 2 - 3 μποφόρ. Θερμοκρασία μεταξύ 12 και 18 βαθμών Κελσίου. 

Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες, με τοπική ομίχλη το πρωί θα είναι το χαρακτηριστικό σε Μακεδονία και Θράκη. Άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία μεταξύ 10 και 19 βαθμών, αλλά 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη στη δυτική Μακεδονία.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα έχουμε λίγες νεφώσεις με τοπικές πρωινές ομίχλες και ανέμους μεταβλητούς 3 - 4 μποφόρ. Θερμοκρασία από 12 έως 22 βαθμούς. Στην Ήπειρο 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Λίγη συννεφιά, κατά τόπους αυξημένη στα νότια αναμένεται στην περιοχή Θεσσαλίας, ανατολικής Στερεάς, Εύβοιας και ανατολικής Πελοποννήσου. Τοπικές ομίχλες αναμένονται το πρωί. Άνεμοι ανατολικοί - βορειοανατολικοί, 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 11 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με περιορισμένη, τοπικά, ορατότητα το πρωί θα έχουν οι Κυκλάδες και η Κρήτη. Μεταβλητοί οι άνεμοι 3 με 4 μποφόρ και θερμοκρασία από 14 έως 24 βαθμούς.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως το πρωί. Ανατολικοί οι άνεμοι 3 με 4 και στα νότια, τοπικά, πρόσκαιρα 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου αλλά στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.