24 Μάιος 2013, 08:18 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 20:36

Δείτε που συνεχίζονται οι βροχές σήμερα!

  • Τι καιρό θα κάνει σήμερα 1 Νοεμβρίου

Δείτε που συνεχίζονται οι βροχές σήμερα!

Τοπικές βροχές ή καταιγίδες στα δυτικά και βορειοανατολικά τμήματα της χώρας με σταδιακή βελτίωση και στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις, περιμένουμε σήμερα. Παράλληλα, αναμένεται υποχώρηση των υψηλών συγκεντρώσεων σκόνης στην ατμόσφαιρα.

Η θερμοκρασία,σε μικρή πτώση, θα κυμανθεί από 12 έως 26 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 15 έως 24 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 15 έως 27 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 17 έως 25 βαθμούς στο Αιγαίο.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσες μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις. Μέτριοι δυτικοί άνεμοι θα επικρατήσουν στο Ιόνιο, ενώ το δυτικό ρεύμα στον Κορινθιακό θα πνέει με ένταση 7 μποφόρ.

Πολύ καλές καιρικές συνθήκες περιμένουμε σήμερα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και στο Νότιο Ευβοϊκό θα πνέουν νοτιοδυτικοί μέτριοι.

Λίγες νεφώσεις περιμένουμε σήμερα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι.