8 Νοέμβριος 2014, 11:05 - Τελευταία Ενημέρωση: 7 Νοέμβριος 2014, 21:06

32ος Μαραθώνιος: Οι διαδρομές και οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

  • 32ος Μαραθώνιος: Οι διαδρομές και οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
    Φωτογραφία: αρχείο ΑΠΕ-ΜΠΕ

Την αυθεντική διαδρομή από τη λεωφόρο Μαραθώνος έως το Παναθηναϊκό Στάδιο θα ακολουθήσουν την Κυριακή όσοι συμμετάσχουν στον 32ο Μαραθώνιο.

Συγκεκριμένα οι δρομείς θα ξεκινήσουν από το μνημείο μαραθωνίου δρόμου κι από κει και πέρα η διαδρομή τους θα είναι: λ. Μαραθώνος - Μαραθωνοδρόμων - Τύμβος Μαραθώνα - Μαραθωνοδρόμων - λ. Μαραθώνος - λ. Μεσογείων - Μιχαλακοπούλου - Φειδιππίδου - Βασ. Σοφίας - Ηρώδου Αττικού - Παναθηναϊκό Στάδιο.

Παράλληλα, στις 8:00 το πρωί θα δοθεί η εκκίνηση για τον Αγώνα Δρόμου 5 χλμ. από το Παναθηναϊκό Στάδιο κατά μήκος της διαδρομής: λ. Αμαλίας - Πανεπιστημίου - Ρήγα Φεραίου - Ακαδημίας - Βασ. Σοφίας - Ηρώδου Αττικού - Παναθηναϊκό Στάδιο.

Στις 9:00 ξεκινάει ο Αγώνας Δρόμου 10 χλμ. από το Παναθηναϊκό Στάδιο κατά μήκος της διαδρομής: λ. Αμαλίας - Πανεπιστημίου - Χαριλάου Τρικούπη - Ακαδημίας - Βασ. Σοφίας - Φειδιππίδου - λ. Μεσογείων - Μιχαλακοπούλου - Φειδιππίδου - λ. Μεσογείων - Βασ. Σοφίας - Ηρώδου Αττικού - Παναθηναϊκό Στάδιο.

Στις 9:10 ξεκινά ο Αγώνας Δρόμου Special Olympics Hellas από το Σύνταγμα με τους δρομείς να τερματίζουν στο Παναθηναϊκό Στάδιο. Την ίδια διαδρομή θα ακολουθήσουν τα παιδιά που θα συμμετάσχουν στον Αγώνα Παιδιών ο οποίος ξεκινάει στις 10:45.

Από σήμερα το μεσημέρι θα διακοπεί η κυκλοφορίας στους δρόμους γύρω από το Παναθηναϊκό Στάδιο. Από τις 6:00 το πρωί της Κυριακής θα τεθούν σε ισχύ σταδιακές ρυθμίσεις σε περιοχές των δήμων Μαραθώνα, Ραφήνας-Πικερμίου, Παλλήνης, Παιανίας, Αγίας Παρασκευής, Χολαργού-Παπάγου, Χαλανδρίου, Φιλοθέης-Ψυχικού και Αθηναίων. Διακοπή της κυκλοφορίας προγραμματίζεται και στο κέντρο της πόλης.

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά πού και πότε θα γίνει η διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων.