7 Νοέμβριος 2014, 13:48 - Τελευταία Ενημέρωση: 7 Νοέμβριος 2014, 13:52

Σοκαριστικές λεπτομέρειες για τον κανίβαλο της Αγγλίας

  • Σοκαριστικές λεπτομέρειες για τον κανίβαλο της Αγγλίας
  • Σοκαριστικές λεπτομέρειες για τον κανίβαλο της Αγγλίας
  • Σοκαριστικές λεπτομέρειες για τον κανίβαλο της Αγγλίας

Ανατριχίλα και απέχθεια έχει προκαλέσει στην παγκόσμια κοινή γνώμη η αποκάλυψη των φρικιαστικών συνηθειών ενός Βρετανού που κανιβάλιζε το άψυχο σώμα μιας γυναίκας που είχε σκοτώσει. Οι λεπτομέρειες ήρθαν στο φως μετά το θάνατο του άνδρα, που επήλθε όταν αστυνομικοί τον χτύπησαν στο κεφάλι με πιστόλι αναισθητοποίησης (taser) ενώ επιδιδόταν στο πιο απεχθές έργο.

Ο Μάθιου Ουίλιαμς, 34 ετών, πέθανε όταν συσσωρεύτηκαν στο σώμα του 50.000 βολτ την ώρα που έτρωγε τα μάτια και το πρόσωπο της 22χρονης κοπέλας!

Ο Ουίλιαμς επιτέθηκε στην άτυχη γυναίκα στον ξενώνα Sirhowy Arms Hotel όπου διαμένουν άστεγοι, στο Άργκοντ, 34 χλμ. βόρεια του Κάρντιφ. Όταν έφθασε η αστυνομία, η 22χρονη είχε βαριά τραύματα στο κεφάλι. Οι αρχές απέφυγαν να δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση, ωστόσο κάτοικοι του χωριού δήλωσαν στο Γερμανικό Πρακτορείο ότι «ο άνδρας είχε βγάλει τα μάτια της γυναίκας και “έτρωγε το πρόσωπό” της την ώρα που τον βρήκε το προσωπικό ασφαλείας του ξενώνα» και ειδοποίησε την αστυνομία.

Ο Ουίλιαμς είχε αποφυλακιστεί δυο εβδομάδες νωρίτερα και αφού είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης 2,5 ετών για βίαιη επίθεση στη σύντροφό του.