7 Νοέμβριος 2014, 11:21 - Τελευταία Ενημέρωση: 7 Νοέμβριος 2014, 15:33

Ο «Φάρος» Αγ. Βαρβάρας χόρεψε στη μνήμη του Κ. Παπαδόπουλου

  • Ο «Φάρος» Αγ. Βαρβάρας χόρεψε στη μνήμη του Κ. Παπαδόπουλου

Τι κι αν έχει περάσει σχεδόν μία εβδομάδα από το 10ο Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών, οι χορευτές που πήραν μέρος στη μεγάλη διοργάνωση της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος ζουν ακόμα στους ρυθμούς της ποντιακής λύρας και του χορού. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν κυριολεκτικά πλημμυρίσει από φωτογραφίες και βίντεο από την μεγάλη αυτή βραδιά που έζησαν τα  μέλη των 431 ποντιακών σωματείων της Ελλάδας.

Τελευταίο παράδειγμα είναι από τη συμμετοχή του Συλλόγου Ποντίων Αγίας Βαρβάρας «Ο Φάρος» στο φεστιβάλ της Λάρισας. Τα παιδιά του συλλόγου ταξίδεψαν από την Αθήνα στη θεσσαλική πόλη προκειμένου να λάβουν μέρος με τον Σ.Πο.Σ. Νοτίου Ελλάδας και Νήσων, παρουσιάζοντας τους χορούς Τρομαχτόν, Πατούλα, Σαρίκουζ μονό, Γέμουρα, Τίζ’ Ομάλ’.

Για τους συμμετέχοντες από το «Φάρο» Αγίας Βαρβάρας η 1η Νοεμβρίου ήταν μέρα μνήμης, καθώς φέτος συμπληρώθηκαν τρία χρόνια από τον πρόωρο χαμό ενός πολύ ενεργού μέλους του συλλόγου, του Κωνσταντίνου Παπαδόπουλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στα 21 του χρόνια.

Όπως και στο παρελθόν το ΔΣ έχει διοργανώσει εκδηλώσεις προς τιμήν του, έτσι και φέτος η παρουσία του συλλόγου στο Φεστιβάλ αφιερώθηκε στη μνήμη του.

Εκδηλωσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ08
ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ
2014
19:00
Ο Σύλλογος Ποντίων Αγίας Βαρβάρας «Ο Φάρος», ο Α.Ο. Ελλάς Ποντίων Academy, η ΑΕΚ FC Network...