7 Νοέμβριος 2014, 10:55 - Τελευταία Ενημέρωση: 7 Νοέμβριος 2014, 11:02

Με 10 ευρώ πήραν 9 εκατομμύρια στο Tζόκερ!

  • Τζόκερ: Στον «πυρετό» των 15,5 εκατ. ευρώ

Από τα 38 εκατ. στήλες που παίχθηκαν χθες στο Τζόκερ, οι δύο τυχερές βρέθηκαν στην Πέλλα και στην Κόρινθο. Στις δύο αυτές πόλεις κατατέθηκαν τα δύο τυχερά δελτία, οι κάτοχοι των οποίων έγιναν πλουσιότεροι κατά περίπου 9 εκατ. ευρώ ο καθένας.

Χαρακτηριστικό είναι ότι τα τυχερά δελτία ήταν αξίας μόλις 10 και 11 ευρώ!

Οι δύο νικητές, άγνωστοι προς το παρόν, θα λάβουν το ποσό ρεκόρ των 9.199.462 ευρώ έκαστος, καθώς προέβλεψαν τους έξι «μαγικούς» αριθμούς που αποτελούν το διαβατήριό τους προς τον πλούτο.

Το ένα τυχερό δελτίο παίχτηκε στο πρακτορείο ΟΠΑΠ του Αναστάσιου και της Μαρίας Τσίου στους Γαλατάδες του νομού Πέλλας. Ο Αναστάσιος Τσίου είναι παραολυμπιονίκης στο αγώνισμα της σφαιροβολίας και πολλές φορές έχει χαρίσει διακρίσεις στην Ελλάδα μέσα από τις συμμετοχές του σε αγώνες. Λίγο μετά την κλήρωση, ο ίδιος έγραψε στο Facebook «μου έχει κοπεί το αίμα», εκφράζοντας τη χαρά και συνάμα την έκπληξή του που στο πρακτορείο του παίχτηκε το ένα από τα δύο υπερτυχερά δελτία.

Το δεύτερο τυχερό δελτίο παίχθηκε στην Κόρινθο στο πρακτορείο ΟΠΑΠ του Kώστα Μπαμπεδάκη «Το Γούρικο». Ο 47χρονος πράκτορας, πατέρας τριών παιδιών, ευχήθηκε στον τυχερό ή τους τυχερούς να χαρούν το ιλιγγιώδες ποσό που κέρδισαν με υγεία και ευτυχία. «Πάνω απ' όλα υγεία» τονίζει ο γουρλής πράκτορας και προσθέτει με χιούμορ: «Πάντως εγώ, αν ήμουν στη θέση του θα είχα τρελαθεί από τη χαρά μου αν είχα κερδίσει ένα τέτοιο ποσό».

Τα 18,4 εκατ. ευρώ που μοιράστηκαν χθες είναι το δεύτερο μεγαλύτερο ποσό στην ιστορία του παιχνιδιού με τα δελτία που κατατέθηκαν να ξεπερνούν τα 5 εκατομμύρια. Τον Απρίλιο του 2010, τρεις τυχεροί μοιράστηκαν το τζακ ποτ των 19,2 εκατ. ευρώ.