6 Νοέμβριος 2014, 16:17 - Τελευταία Ενημέρωση: 6 Νοέμβριος 2014, 16:18

Απόψε κληρώνει το «χρυσό» τζακ-ποτ των 17 εκατ. στο Τζόκερ

  • Τζόκερ: Νέο τζακ ποτ στην αποψινή κλήρωση

Σήμερα στις 21:00 ίσως είναι η βραδιά που η θεά Τύχη θα χαμογελάσει διάπλατα σε έναν ή και σε περισσότερους τυχερούς.

Το «χρυσό» τζακ-ποτ των 17 εκατ. ευρώ περιμένει τον παραλήπτη του. Είναι το δεύτερο μεγαλύτερο ποσό που έχει μοιραστεί ποτέ στην ιστορία του Τζόκερ. Τον Απρίλιο του 2010 τρεις τυχεροί είχαν πάρει συνολικά 19,2 εκατ. ευρώ έπειτα από 14 συνεχόμενα τζακ-ποτ!

Το 2006 επίσης τρεις τυχεροί μοιράστηκαν 14 εκατ. ευρώ, ενώ τον Ιανουάριο του 2009 η κληρωτίδα έβγαλε έναν υπερτυχερό που είδε τον τραπεζικό του λογαριασμό να αυξάνεται κατά 11 εκατ. ευρώ. Μέχρι σήμερα αυτό είναι και το πιο μεγάλο ποσό που έχει δοθεί σε έναν και μόνο παίκτη.

Όσοι θέλουν να κυνηγήσουν την τύχη τους θα πρέπει να το κάνουν μέχρι τις 20:30, οπότε και θα γίνονται δεκτά τα δελτία συμμετοχής στο παιχνίδι του ΟΠΑΠ. Στόχος τους είναι να μαντέψουν τους 5+1 σωστούς αριθμούς.

«Δεν χρειάζεται να σας πω κάτι. Την εικόνα την βλέπετε από μόνοι σας και θα συνεχιστεί μέχρι το βράδυ», λέει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η υπεύθυνη πρακτορείου του ΟΠΑΠ που βρίσκεται στην οδό Βουλής, με την ουρά του κόσμου να φτάνει μέχρι την είσοδο του πρακτορείου. «Ό,τι γίνεται εδώ σήμερα, γίνεται σε όλη την Ελλάδα», λέει ο υπεύθυνος πρακτορείου του ΟΠΑΠ που βρίσκεται στην οδό Δημητρακοπούλου στο Κουκάκι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ δεν είναι μόνο το ενδιαφέρον του κόσμου που έχει ανέβει αισθητά από την προηγούμενη κλήρωση. Μεγαλύτερα είναι και τα ποσά που παίζονται, σε δελτία απλά αλλά και με συστήματα.