20 Μάιος 2013, 09:28 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 20:38

Οι ισχυροί συνεργάτες του Μελισσανίδη για την ΑΕΚ

  • Την Σεβίλλη θέλει στο ΟΑΚΑ ο Μελισσανίδης
    Ο Δημήτρης Μελισσανίδης μαζί με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς στο ΟΑΚΑ

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει ήδη καταστρώσει το πλάνο για τα διοικητικά στελέχη της ΑΕΚ στη νέα εποχή και αυτό περιλαμβάνει δυο πολύ ισχυρά πρόσωπα της οικονομικής και πολιτικής ζωής της χώρας.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ώρα των Σπορ», ο Μελισσανίδης έχει συμφωνήσει με τον Πέτρο Χριστοδούλου και τον Απόστολο Πουλοβασίλη έτσι ώστε να βρίσκονται στην επόμενη ημέρα της ΑΕΚ και να την ενισχύσουν σημαντικά σε διοικητικό επίπεδο με τις γνώσεις που έχουν πάνω στο κομμάτι του… επιχειρήν.

Ο Πέτρος Χριστοδούλου είναι ο πρώην αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας, ενώ από τον Φεβρουάριο του 2010 είναι στην ηγεσία του Οργανισμού Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους. Στο παρελθόν, ήταν για εννέα χρόνια μέλλος της JP Morgan στο Λονδίνο ενώ έχει υπάρξει και στέλεχος της Goldman Sachs στον Καναδά.

Όσο για τον Απόστολο Πουλοβασίλη, έχει εργαστεί ως επιθεωρητής πλοίων σε πολλές θέσεις ως το 1996 όταν και ανέλαβε τα ηνία της Lloid’s Register στην Ελλάδα. Το 2003 έγινε Area Manager της συγκεκριμένης εταιρείας ενώ λίγο αργότερα (2009) έγινε Περιφερειακός Διευθυντής για την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική, έχοντας όλη την ευθύνη για τις δραστηριότητες της εν λόγω εταιρίας.

Πηγή: onsports.gr