3 Νοέμβριος 2014, 15:16 - Τελευταία Ενημέρωση: 3 Νοέμβριος 2014, 15:22

Pontos-news.gr: Εδώ η Ελλάδα είναι μεγαλύτερη

  • Pontos-news.gr: Εδώ η Ελλάδα είναι μεγαλύτερη
    Οι φωτογραφίες είναι από την παρουσίαση του pontos-news.gr στο μετρό Συντάγματος

Το εναρκτήριο λάκτισμα για τούτη την πόρτα που ανοίγει δρόμους για ενημέρωση και επικοινωνία δίδεται και επισήμως απόψε στην εκδήλωσή μας στο θέατρο Παλλάς. Μια πύλη που με υπόβαθρο τον πολιτισμό του προσφυγικού ελληνισμού ανοίγει σε όλους εσάς που θέλετε να μάθετε, να νιώσετε, να διασκεδάσετε, να μοιραστείτε, να ακουστείτε!

Με μια γερή ομάδα επαγγελματιών δημοσιογράφων, που επικουρείται σε κάθε της βήμα από τους ανθρώπους που δημιουργούν την είδηση, μέλη συλλόγων και μη, με δίκτυο ανταποκριτών, με επιστήμονες, με τεχνικούς πολυμέσων και ειδήμονες στην τελευταία λέξη της τεχνολογίας, το pontos-news.gr έρχεται να καινοτομήσει. Διατηρώντας ωστόσο πάντοτε ζωηρή την παράδοση και εμπνεόμενο από αυτήν.

Κάποτε ένα χαρτί, αυτό της εφημερίδας, ήταν που έδινε την είδηση, την πληροφορία, την εικόνα. Σήμερα το διαδίκτυο είναι το μέσο που φτάνει σε κάθε σπίτι, σε κάθε χέρι – όπου κι αν βρίσκεται κανείς. Και αυτό επιλέξαμε να είναι το σπίτι μας.

Πριν από δύο χρόνια, άνθρωποι με όραμα οδήγησαν τα πρώτα βήματα του pontos-news.gr αναζητώντας το καλύτερο. Σήμερα το καλύτερο το δίνουμε σε όλους εσάς.

Ψιθυρίσματα ήταν στην αρχή που ζητούσαν ένα βήμα για να εκφραστούν. Κι έπειτα έγιναν λόγος αρθρωμένος και μετά φωνή. Δυνατή. Είναι η φωνή σας. Που την ακούμε καθαρά και δυνατά και θέλουμε να την ακούσουν κι άλλοι. Είτε μιλά, είτε διαμαρτύρεται, είτε τραγουδά.

Και θα την σμίξουμε με εκείνη του διπλανού από τον Πόντο, από τη Μικρασία, τη Θράκη, την Πόλη, από όπου κι αν έρχεται. Έτσι θα δώσουμε υπόσταση στα μηνύματά μας: «Είμαστε πολλοί. Είμαστε παντού. Έχουμε φωνή».

Εδώ η Ελλάδα είναι μεγαλύτερη!