18 Μάιος 2013, 10:46 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 20:39

60χρονος υποψήφιος στις Πανελλήνιες 2013

  • 60χρονος υποψήφιος στις Πανελλήνιες 2013

Με χιούμορ εξηγεί ο 60χρονος Γιώργος Παπαδούκας πώς αποφάσισε να είναι υποψήφιος στις Πανελλήνιες εξετάσεις με στόχο την Ιταλική φιλολογία.

Μιλάει και σκέφτεται σαν 20χρονος υποψήφιος φοιτητής παρόλο που έχει συμπληρώσει τα 60 του χρόνια και είναι ήδη πολιτικός μηχανικός.

Όπως δήλωσε μετά το τέλος της εξέτασης  στόχος του ήταν να γράψει καλά στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και έτσι συγκεντρώθηκε στο γραπτό του και τα πήγε πολύ καλά καθώς το θέμα ήταν βατό και αναμενόμενο.

Ο 60χρονος Γιώργος Παπαδούκας, έχει ήδη σπουδάσει πολιτικός μηχανικός και εργάζεται επί χρόνια στην ειδικότητα του. Όμως η αγάπη του για τη γνώση είναι ανεξάντλητη και έτσι αποφάσισε φέτος να ξαναδώσει Πανελλαδικές για να περάσει την Ιταλική Φιλολογία.

"Η αλήθεια είναι πως οι φίλοι μου στην αρχή με κοροϊδεψαν οταν τους ανακοίνωσα την απόφασή μου, όταν όμως είδαν ότι την επιμονή μου, τότε με στήριξαν και όλοι παραδεχτηκαν πως αυτό που κάνω είναι καλό" προσθέτει ο  κύριος Γιώργος.

Μάλιστα συμβουλεύει τους νεότερους υποψηφίους να μη στεναχωρηθούν σε περίπτωση αποτυχίας και να σπουδάσουν αυτό που θέλουν.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή MEGA Σαββατοκύριακο...