31 Οκτώβριος 2014, 07:15 - Τελευταία Ενημέρωση: 30 Οκτώβριος 2014, 19:19

Συνεχίζονται οι βροχές και σήμερα

  • Συνεχίζονται οι βροχές και σήμερα

Τοπικές βροχές στα ανατολικά ηπειρωτικά και σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά και τα νοτιά και μικρή πτώση της θερμοκρασίας κυρίως στα βόρεια, προβλέπει για σήμερα 31 Οκτωβρίου η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί στο Αιγαίο μέχρι 6 μποφόρ.

Αναλυτικά:

Στην Αττική θα εκδηλωθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα ανατολικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 17°C, ενώ βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 9 έως 15 °C.

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές αναμένουμε στην κεντρική, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 15 °C, ενώ στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Ήπειρο περιμένουμε λίγες νεφώσεις, ενώ στα νησιά του Ιονίου και τη δυτική Στερεά θα εκδηλωθούν τοπικού χαρακτήρα βροχές και μόνο στη δυτική Πελοπόννησο αναμένονται καταιγίδες. Τα φαινόμενα από το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα ασθενήσουν.  Οι άνεμοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 21°C, ενώ στην περιοχή της Ηπείρου θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησο περιμένουμε νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων στα νοτιότερα τμήματα της ανατολικής Πελοποννήσου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 12 έως 18 °C, ενώ στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Κυκλάδες αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και στην Κρήτη σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα βαθμιαία θα ασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 22°C.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, λίγες νεφώσεις τοπικά στα βόρεια αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν  από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 22 °C. Στα βόρεια η θερμοκρασία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.