30 Οκτώβριος 2014, 08:57 - Τελευταία Ενημέρωση: 30 Οκτώβριος 2014, 09:06

Γενική συνέλευση στον Σ.Πο.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας

  • Γενική συνέλευση ΣΠΟΣ Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας

Ο Σύνδεσμος Ποντιακών Σωματείων Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας σε ανακοίνωση που εξέδωσε καλεί όλους τους συλλόγους που τον απαρτίζουν σε γενική συνέλευση, στο πλαίσιο της τακτικής ενημέρωσης και επικοινωνίας του Διοικητικού Συμβουλίου με τα μέλη του.

Η γενική συνέλευση θα λάβει χώρα στην Κατερίνη, την Κυριακή 9 Νοεμβρίου  2014 και ώρα 11:30 στην Ένωση Ποντίων Πιερίας (οδός Μητρ.Τραπεζούντος Χρύσανθου 13) με τα κάτωθι θέματα:

Εκλογή προέδρου και γραμματέα της γενικής συνέλευσης
Διοικητικός απολογισμός από τον πρόεδρο του Σ.Πο.Σ.
Οικονομικός απολογισμός από τον ταμία του Σ.Πο.Σ.
Συζήτηση επί της λογοδοσίας - Τοποθετήσεις – Ερωτήσεις - Προτάσεις συνέδρων

Σύμφωνα με τον Σύνδεσμο, δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου έχουν όσα μέλη τακτοποιηθούν οικονομικά μέχρι την έναρξη της γενικής συνέλευσης. Για τον λόγο απαιτείται τα σωματεία - μέλη να προσέλθουν στο χώρο του συνεδρίου μισή ώρα πριν από την έναρξη των εργασιών.

Επισημαίνεται τέλος μέσω της ανακοίνωσης τα σωματεία – μέλη που θα λάβουν μέρος στη συνέλευση, να προσκομίσουν αντίγραφο πρακτικού συγκρότησης του Διοικητικού Συμβουλίου τους σε σώμα (με στοιχεία επικοινωνίας των μελών) και  απόφαση του Δ.Σ. με την οποία να ορίζονται οι αντιπρόσωποι τους  για τη συγκεκριμένη γενική συνέλευση.