27 Οκτώβριος 2014, 12:57 - Τελευταία Ενημέρωση: 27 Οκτώβριος 2014, 13:09

Έρθεν το νέο Pontos-News! Ελάτε κι εσείς να το γνωρίσετε

  • Έρθεν το νέο Pontos-News! Ελάτε κι εσείς να το γνωρίσετε

Νέα τεχνολογία. Νέος σχεδιασμός. Νέα ομάδα.

Αυτό είναι το νέο pontos-news.gr!

Δύο χρόνια τώρα, Πόντιοι και μη, επιλέγετε το pontos-news.gr για την καθημερινή σας ενημέρωση. Ήρθε η στιγμή να σας ευχαριστήσουμε με κάτι ολόφρεσκο και πρωτοποριακό, ένα περιβάλλον με νέες εφαρμογές και πρωτογενές περιεχόμενο στο οποίο μπορείτε να συμμετέχετε και εσείς διαδραστικά και να ενημερώνεστε για τα πάντα εύκολα, γρήγορα και ξεκούραστα όπου κι αν είστε, όποια συσκευή και αν επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε.

Βρίσκεστε ήδη στη νέα ιστοσελίδα, το νέο «σπίτι» του pontos-news.gr. Εκ βάθρων αλλαγμένο (αισθητικά, λειτουργικά, πρακτικά), αλλά με σταθερό το στόχο να ενώνει τον Πόντο και την παράδοσή του όπως κι εκείνη όλου του προσφυγικού ελληνισμού με τη ζώσα καθημερινότητα, την επικαιρότητα, τον σύγχρονο τρόπο ζωής και την τεχνολογία.

Μία από τις καινοτομίες που φέρνει το νέο pontos-news.gr είναι η νέα σχεδίαση και λειτουργικότητα: Ακολουθώντας το δρόμο που χαράζει η τεχνολογία, το νέο pontos-news.gr είναι περισσότερο mobile friendly από ποτέ. Όλες οι ενότητες αυτής της ποντιακής πλατφόρμας ενημέρωσης βρίσκονται συγκεντρωμένες στο αριστερό μενού (δίπλα στο banner για τη Γενοκτονία) και στις παράλληλες γραμμές που εμφανίζονται σε όποια σελίδα ή άρθρο κι αν βρίσκεστε.

Ακόμα:
Βρες το χωριό σου.
Χρονολόγιο του Πόντου.
Ποντιακό λεξικό και ποντιακές φράσεις.
– Η Agenda μας με τις ποντιακές και μικρασιατικές εκδηλώσεις.
– Η τεράστια αλλά όχι χαοτική ενότητα Πόντος, με στοιχεία από την ιστορία και την παράδοση, τα ήθη και τα έθιμα, στην οποία θα βρίσκετε καθημερινά νέες πληροφορίες αλλά και μικρές εκπλήξεις ποντιακής σοφίας.
– Ακούμε τη φωνή σου! Γράψε μας την άποψή σου και Πες μας την ιστορία σου.
– Παγκόσμιος κατάλογος ποντιακών συλλόγων σε χάρτη (συνέχεια της προσπάθειας που ξεκινήσαμε πριν από δύο χρόνια).
– Αρθρογραφία γνωστών Ποντίων και μη Ποντίων στις Γνώμες.
Παραδοσιακά Τραγούδια του Πόντου αλλά και σύγχρονη ποντιακή μουσική σε διαφορετικές ενότητες.
– Μοναδικά Ντοκουμέντα και Μαρτυρίες των προγόνων μας.
– Εξαιρετικές ποντιακές και πολίτικες συνταγές Στην κουζίνα μας.
– Ειδήσεις στα ρωσικά!

Το pontos-news.gr είναι ένας ζωντανός οργανισμός που δουλεύει σκληρά ώστε η κάθε του ημέρα να είναι καλύτερη από την προηγούμενη. Οι ενότητες και οι εφαρμογές θα εμπλουτίζονται καθημερινά, και με τη δική σας συμβολή, σε περιεχόμενο και παρατηρήσεις. Θα επιτύχουμε αν πιάσει η ευχή που δίνεται σε κάθε καινούργιο ξεκίνημα: Να κλαδών’ και ν’ αμπελών’!