13 Μάιος 2013, 09:46 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 20:40

Βάφτηκε με αίμα η Γιορτή της Μητέρας στην Ορλεάνη

  • Βάφτηκε με αίμα η Γιορτή της Μητέρας στην Ορλεάνη

Δεκαεννέα άνθρωποι, ανάμεσά τους και δύο παιδιά, τραυματίσθηκαν από πυρά κατά τη διάρκεια της παρέλασης για τη Γιορτή της Μητέρας στη Νέα Ορλεάνη, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Δεκαεπτά ενήλικοι, καθώς και ένα αγόρι και ένα κορίτσι 10 ετών, τραυματίσθηκαν κατά τη διάρκεια του περιστατικού, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας.

Πολλά από τα θύματα, ανάμεσά τους και τα δύο παιδιά, φέρουν εκδορές, ορισμένες από τις οποίες προκλήθηκαν από σφαίρες που εξοστρακίστηκαν, ανακοίνωσε η αστυνομία διευκρινίζοντας ότι δεν υπάρχουν νεκροί και ότι δεν κινδυνεύει η ζωή κανενός από τους τραυματίες.

Σύμφωνα με το FBI, το περιστατικό δεν παραπέμπει σε τρομοκρατική ενέργεια, αλλά πρόκειται για μία κοινή πράξη βίας, η οποία σημειώνεται λιγότερο από έναν μήνα μετά τις βομβιστικές επιθέσεις στον μαραθώνιο της Βοστόνης.

Οι σφαίρες προήλθαν, σύμφωνα με την αστυνομία, από δύο διαφορετικούς τύπους όπλων, ενώ δύο ή τρεις άνθρωποι εθεάθησαν να φεύγουν τρέχοντας από τον τόπο του περιστατικού.

Η αστυνομία της Νέας Ορλεάνης απηύθυνε έκκληση προς τους αυτόπτες μάρτυρες και προσφέρει αμοιβή 2.500 δολαρίων για οποιαδήποτε πληροφορία θα οδηγήσει στη σύλληψη των δραστών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τμήμα σύνταξης
Pontos-News.Gr