13 Μάιος 2013, 08:18 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 20:40

Άστατος ο καιρός για σήμερα Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

  • Τι καιρό θα κάνει σήμερα Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Αστατο καιρό με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις θερμές ώρες της ημέρας προβλέπει η ΕΜΥ σε δελτίο πρόγνωσης για την Δευτέρα 13 Μαϊου 2013. Τα φαινόμενα στη Θεσσαλία, την ανατολική στερεά, την κεντρική-ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού αιγαίου και τα Δωδεκάνησα πιθανόν να είναι κατά τόπους έντονα και να συνοδεύονται από τοπικές χαλαζοπτώσεις.

Αναλυτική πρόγνωση

Αττική
Καιρός: άστατος με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες. 'Ανεμοι: βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 16 έως 25 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Καιρός: άστατος με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες. 'Ανεμοι: βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 15 έως 22 βαθμούς κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: άστατος, κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες οι οποίες στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη πιθανόν να είναι ισχυρές τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες. 'Ανεμοι: μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ και τοπικά στην κεντρική Μακεδονία βορειοδυτικοί 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 12 έως 24 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ιονίου, ήπειρος, δυτική στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: άστατος, κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες. 'Ανεμοι: βορειοδυτικοί 4 με 5 και τοπικά στο ιόνιο 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 13 έως 25 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: άστατος, κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες. Τα φαινόμενα στη Θεσσαλία και την ανατολική στερεά πιθανόν να είναι κατά τόπους έντονα.

'Ανεμοι: βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 13 έως 26 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων. 'Ανεμοι: δυτικοί 3 με 5 και στα νότια 5 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 16 έως 25 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: άστατος, κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες τα φαινόμενα πιθανόν να είναι κατά τόπους έντονα. 'Ανεμοι: δυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 16 έως 24 βαθμούς κελσίου.

Πηγή: express.gr