12 Μάιος 2013, 09:56 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 20:40

Ο Μελισσανίδης ένα βήμα πιο κοντά στην ΑΕΚ

  • Την Σεβίλλη θέλει στο ΟΑΚΑ ο Μελισσανίδης
    Ο Δημήτρης Μελισσανίδης μαζί με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς στο ΟΑΚΑ

Η εβδομάδα που θα τρέξει φέρνει τον Δημήτρη Μελισσανίδη ακόμα πιο κοντά στην ΑΕΚ. Ολα τα δεδομένα δείχνουν ότι ο «τίγρης» θα μπει και στην ομάδα και ανοίγει διάπλατα ο δρόμος για την επιστροφή

Τα βήματα γίνονται σταθερά και είναι συγκεκριμένα εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου. Ο Νίκος Νοτιάς φαίνεται πως έχει πειστεί για την αποχώρησή του από την ΠΑΕ, οι Supporters έχουν ταχθεί υπέρ της πτώχευσης και πλέον δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο στο εγχείρημα της κατασκευής του νέου γηπέδου και της ανάληψης των ηνίων της ΑΕΚ από τον Μελισσανίδη.

Το πρώτο βήμα που θα σημάνει την έναρξη της νέας εποχής αποτελεί η έγκριση των μετόχων για τη διαδικασία της εκκαθάρισης. Ο «τίγρης» έχει καταφέρει να έρθει σε επικοινωνία με όλους τους εμπλεκόμενους που μέχρι και πριν από λίγες ημέρες έφεραν αντιρρήσεις, έχοντας αποσπάσει το πράσινο φως.

Εν συνεχεία θα μπορέσει να τρέξει το γηπεδικό θέμα. Τόσο όσον αφορά το χτίσιμο της κατασκευής του νέου στη Νέα Φιλαδέλφεια όσο και το γήπεδο που θα φιλοξενήσει την ομάδα αυτά τα δύο χρόνια. Ολα δείχνουν πως προκρίνεται η λύση του Ελληνικού, αλλά οι οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν τις προσεχείς ημέρες. Οι τελευταίες πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι εδώ και αρκετές ημέρες υπάρχει μία έντονη κινητοποίηση στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις, οι οποίες ήταν παρατημένες. Υπάρχει δηλαδή μία απαγόρευση εισόδου στο ποδοσφαιρικό γήπεδο, στο οποίο μέχρι πρότινος έμπαινε όπως ήθελε.

Πηγή: sportdog.gr