11 Μάιος 2013, 12:25 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 20:40

Εξαφανίστηκαν δύο ανήλικα παιδιά

  • Εξαφανίστηκαν δύο ανήλικα παιδιά

Την Πέμπτη 9 Μαΐου 2013 στις 17.00 το απόγευμα η ανήλικη Καλλιόπη (Πόπη) Τζαβάρα, 14 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι της στα Καμίνια, ενώ ο φίλος της, Λευτέρης Γκαραβέλας, 15 ετών, έφυγε την ίδια ημέρα στις 19.00 από το σπίτι του στην Μεταμόρφωση. 

Η Καλλιόπη έχει κόκκινα μακριά μαλλιά, μαύρα μάτια, ύψος 1,55 μ. και βάρος 60 κιλά. Όταν εξαφανίστηκε φορούσε τζιν παντελόνι, μαύρη μπλούζα και αθλητικά παπούτσια.

Ο Λευτέρης έχει ξανθά μαλλιά, μαύρα μάτια, ύψος 1,72 μ. και βάρος 65 κιλά. Όταν εξαφανίστηκε φορούσε τζιν παντελόνι, μαύρο-γκρι πουκάμισο, μπλε αμάνικο μπουφάν και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείτε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά (116000), καθώς και με όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» στο πλαίσια των διεθνών συνεργασιών που έχει αναπτύξει, διαθέτει την τεχνογνωσία να χειρίζεται με επαγγελματισμό και εξειδίκευση περιστατικά εξαφανίσεων ανηλίκων. 

Στην προσπάθεια του Οργανισμού μας να δραστηριοποιηθεί και να σταθεί κοντά στα παιδιά που έχουν εξαφανιστεί και βρίσκονται σε κίνδυνο, προβαίνουμε στη δημιουργία, εκτύπωση και ανάρτηση αφισών τους σε σημεία της χώρας μας, σε συνεργασία πάντα με τις ελληνικές αρχές. Συνεργαζόμαστε επίσης με Μ.Μ.Ε. και άλλους φορείς που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην ανεύρεση τους.

Παρακαλούμε για τη δημοσίευση του παραπάνω δελτίου τύπου. Σε ενδεχόμενη ανεύρεση της Καλλιόπης και του Λευτέρη θα σας ενημερώσουμε σχετικά με νέο δελτίο τύπου και θα παρακαλούσαμε για την άμεση αφαίρεση των αφισών από τους χώρους ανάρτησης. 

Πηγή: zougla.gr

Δείτε τις φωτογραφίες των δύο παιδιών...

Gallery