11 Μάιος 2013, 11:10 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 20:40

Έγινα τέρας γιατί με βίαζε ο θείος μου λέει ο απαγωγέας του Κλίβελαντ

  • Έγινα τέρας γιατί με βίαζε ο θείος μου λέει ο απαγωγέας του Κλίβελαντ

Ο Αριελ Κάστρο, το τέρας του Κλίβελαντ, στην διάρκεια της απολογίας του και προσπαθώντας να δικαιολογήσει τις αποτρόπαιες και φρικιαστικές πράξεις του υποστήριξε ο τον βίαζε ο θείος του.

Συγκεκριμένα υποστήριξε πως φταίει το παρελθόν του, λέγοντας χαρακτηριστικά πως οι γονείς του τον κακοποιούσαν, ενώ ο θείος του τον βίαζε. Αυτά τα είχε γράψει στο σημείωμα αυτοκτονίας που είχε αφήσει στο σπίτι του, το οποίο είχε γραφτεί το 2004, με βάσει πληροφορίες, στο συγκεκριμένο σημείωμα ομολογεί όλα του τα εγκλήματα αλλά και τους λόγους που τον έσπρωξαν στη φρίκη.

Στο εν λόγω σημείωμα ο απαγωγέας ζητούσε αν πεθάνει να πάνε όλα του τα χρήματα στα τρία θύματά του, ενώ ζητούσε βοήθεια για να απαλλαγεί από τον εθισμό του στο σεξ. Οι πληροφορίες για το σημείωμα του Κάστρο ήρθαν στην επιφάνεια μέσω Twitter από ρεπόρτερ του σταθμού 19 Action News που λέει ότι έχει αντίτυπό του.

Ο θάνατος της πρώην συζύγου του

Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν στοιχεία για την πρώην γυναίκα του Castro. Η Grimilda Figueroa έζησε «μαύρες» στιγμές στο πλάι του και η κακοποίηση που υπέστη οδήγησε στον θάνατό της, σύμφωνα με την αδερφή της. Η Grimilda ήταν γειτόνισσα του Castro και έτσι οι δυο τους άρχισαν να βγαίνουν. Στην αρχή η σχέση τους ήταν υγιής, προχώρησαν σε γάμο, αλλά τα προβλήματα άρχισαν όταν γεννήθηκε ο γιος τους Anthony. Ο Castro είχε τον απόλυτο έλεγχο στη ζωή της: της έλεγε τι επιτρέπεται να φάει, δεν την άφηνε να έχει φίλους, ή να βγαίνει από το σπίτι. Την έκλεινε ακόμα και μέσα σε κουτιά για να την τιμωρήσει, ενώ την ανάγκαζε να φοράει μακριές φούστες και την απειλούσε συνεχώς ότι θα τη σκότωνε αν τον εγκατέλειπε. Μάλιστα την έδενε με αλυσίδες στο υπόγειο που αργότερα θα γινόταν το κολαστήριο των τριών γυναικών.

Η Grimilda τελικά πέθανε πέρσι λόγω τραυμάτων από την κακοποίηση που υπέστη από τον Ariel, όπως λέει η αδερφή της, καθώς συνεχώς της έσπαγε τη μύτη, τα δόντια, τα πλευρά, την ωμοπλάτη, ενώ είχε και αιμάτωμα στον εγκέφαλο

Οι εγκυμοσύνες και οι αποβολές των θυμάτων

Μία από τις γυναίκες είχε πέντε εγκυμοσύνες στη διάρκεια των δέκα χρόνων για τις οποίες ευθύνεται ο Κάστρο. Για να αποβάλει, την άφηνε χωρίς τροφή και τη γρονθοκοπούσε στην κοιλιά.

Το μωρό της Μπέρι γεννήθηκε, σε μια πλαστική παιδική πισίνα με τη βοήθεια μάλλον της Μισέλ Νάιτ. Το εξάχρονο σήμερα κοριτσάκι αποδείχθηκε ότι είναι κόρη του Κάστρο.