9 Μάιος 2013, 17:33 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 20:41

Απόλλων Καλαμαριάς: Μεγάλο ποντιακό γλέντι για το κύπελλο!

  • Απόλλων Καλαμαριάς: Μεγάλο ποντιακό γλέντι για το κύπελλο!

Ένα καλό γλέντι το χρωστούσε, πρώτα από όλους στον εαυτό του, ο πρόεδρος του Απόλλωνα, Αχιλλέας Χαραλαμπίδης, για το άγχος που τράβηξε όλη τη χρονιά μέχρι η ομάδα του να εξασφαλίσει την άνοδο στη Φούτμπολ Λιγκ, αλλά και τον τίτλο του πρωταθλητή.

Και αφού τα κατάφερε, παρέα με καλούς τους φίλους και συνεργάτες, όπως ο Παναγιώτης Ασλανίδης, ο Γιάννης Λουιζίδης, ο Γιάννης Τσαρσιταλίδης, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης και του τεχνικού τιμ, έστησε ένα ωραίο ποντιακό γλέντι στον πεζόδρομο της Καλαμαριάς το βράδυ της Τρίτης. Έβαλε την κούπα του πρωταθλητή σε ένα τραπέζι, «ντύνοντάς» την με κοκκινόμαυρο κασκόλ και το διασκέδασε με την ψυχή του.

Μεταξύ ψητών και λίγου αλκοόλ, ο πρόεδρος έριξε χορούς, από ποντιακά μέχρι και ζεϊμπέκικο, όντας ο απόλυτος πρωταγωνιστής του γλεντιού. Και τους άφησε… σύξυλους όλους στο τέλος, λέγοντας (προφανώς με χιούμορ) ότι αυτό ήταν και το τελευταίο του γλέντι ως πρόεδρος του Απόλλωνα. «Δύσκολα πρόεδρε, τώρα που ανεβήκαμε στη Φούτμπολ Λιγκ», πήρε την απάντηση και προφανώς η καρδούλα του το ξέρει… Φυσικά, γνωρίζει καλά επίσης ότι τα δεδομένα είναι πιο δύσκολα πλέον για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, από την άλλη είναι βέβαιο ότι δεν πρόκειται να αφήσει το καράβι τώρα, ένα «λιμάνι» πριν από τη Σούπερ Λιγκ. Εξάλλου, για αυτά τα «άγχη» έχει ακόμη καιρό…

Παρόντες ο Παρχαρίδης και παλαίμαχοι

Ο Αχιλλέας Χαραλαμπίδης λοιπόν διοργάνωσε το γλέντι για το πρωτάθλημα και κάλεσε μεταξύ άλλων και τον πρόεδρο της ΠΟΕ, Γιώργο Παρχαρίδη, ο οποίος παρευρέθη και κράτησε κι αυτός την κούπα του πρωταθλητή. Είναι πλέον δεδομένο ότι οι σχέσεις των δύο πλευρών είναι ιδιαίτερα θερμές και το φιλικό της ερχόμενης Δευτέρας (13/5/2013) στο γήπεδο του Απόλλωνα είναι μόνο η αρχή για την συνεργασία τους. Το πώς αυτή θα συνεχιστεί, ο καιρός θα το δείξει. Και οι παλαίμαχοι του Απόλλωνα έδωσαν πάντως το παρών και μάλιστα στους ποντιακούς χορούς ήταν μπροστάρηδες, ειδικά ο Θόδωρος Κωνσταντινίδης.

Στο γλέντι ακόμη ήταν όλο το προπονητικό τιμ (Ανδρέας Παντζιαράς, Γιάννης Πολλαετίδης, Νούλης Σιαμίδης και ο τεχνικός διευθυντής Αλτίν Χατζί), από τους παίκτες ο Δημήτρης Καρατζιοβαλής, ο υπεύθυνος Τύπου και αντιπρόεδρος τον ερασιτέχνη, Παύλος Πασχάλης και ο υπεύθυνος μάρκετινγκ, Αλέξης Νεράντζης. Και πολλοί φίλοι της ομάδας, από το «Τάγμα Ορκισμένων Απολλωνιστών», το «Club Rossoneri», τις «Δυτικές Συνοικίες», που χάρηκαν με την κατάκτηση του πρωταθλήματος, περιμένοντας ένα ακόμη του χρόνου στα πιο δύσκολα μονοπάτια της Φούτμπολ Λιγκ.

Πηγή: metrosport.gr