22 Οκτώβριος 2014, 17:30 - Τελευταία Ενημέρωση: 23 Οκτώβριος 2014, 09:18

Γενική Συνέλευση της ΠΟΕ - Πότε και πού θα γίνει

  • Καλές γιορτές από την Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος

Η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος με επιστολή της προς όλα τα σωματεία που την απαρτίζουν κάνει γνωστή την διεξαγωγή τακτικού Συνεδρίου Αντιπροσώπων (Γενική Συνέλευση) το οποίο θα λάβει χώρα στην Αθήνα, την 23η Νοεμβρίου 2014, ημέρα Κυριακή και ώρα 11:30. Ο ακριβής τόπος διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης είναι η έδρα της Ένωσης Ποντίων Πειραιώς, oδός Καπετανίδου 81 και Σωκράτους, Δραπετσώνα Αττικής.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι:

1) Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα του Συνεδρίου
2) Έκθεση πεπραγμένων από τον Πρόεδρο του Δ.Σ.
3) Έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής
4) Συζήτηση επί της λογοδοσίας και τοποθετήσεις - Προτάσεις συνέδρων.

Σύμφωνα με την Ομοσπονδία, σε περίπτωση μη απαρτίας το Συνέδριο των Αντιπροσώπων θα επαναληφθεί την επόμενη Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014,  την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο, με τα ίδια θέματα. 

Στην επιστολή διευκρινίζεται ότι το συνέδριο δεν έχει ως θέμα αρχαιρεσίες, τα σωματεία - μέλη σύμφωνα με το άρθρο 31 Β του καταστατικού, συμμετέχουν μόνο δια των προέδρων τους ή των αναπληρωτών τους ή δια αντιπροσώπου που θα ορίζεται από το Διοικητικό Συμβούλιο.    

Δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου, σύμφωνα με την Ομοσπονδία, θα έχουν όσα μέλη τακτοποιηθούν οικονομικά μέχρι την έναρξη του Συνεδρίου. Για τον λόγο αυτό απαιτείται οι σύνεδροι να προσέλθουν στο χώρο του συνεδρίου τουλάχιστον μια ώρα πριν από την έναρξη των εργασιών.

Επισημαίνεται τέλος μέσω τις επιστολής ότι οι Πρόεδροι των σωματείων - μελών που θα λάβουν μέρος στο συνέδριο οφείλουν να προσκομίσουν απόφαση συγκρότησης του ΔΣ τους σε σώμα και σε περίπτωση συμμετοχής άλλου μέλους αντί του προέδρου, απόφαση του ΔΣ με την οποία να ορίζεται αντιπρόσωπος για το συγκεκριμένο συνέδριο.