21 Οκτώβριος 2014, 16:47

Ανήλικος πίσω από την απαγωγή του 14χρονου στο Μενίδι

  • Ανήλικος πίσω από την απαγωγή του 14χρονου στο Μενίδι

Ένας 15χρονος, που συνελήφθη από την αστυνομία, είναι μέλος της συμμορίας που στις 10 Οκτωβρίου απήγαγε 14χρονο μαθητή στο Μενίδι Αττικής την ώρα που πήγαινε στο σχολείο του. Για την ίδια υπόθεση αναζητούνται ακόμα τρεις νεαροί, 19, 21 και 25 ετών, όλοι αλβανικής καταγωγής.

Σύμφωνα με την αστυνομία οι τέσσερις δράστες που επέβαιναν σε αυτοκίνητο, πλησίασαν τον 14χρονο και με τη βία τον έβαλαν στο όχημα και του αφαίρεσαν τα κλειδιά του σπιτιού του. Στη συνέχεια τον οδήγησαν σε κάποιο σπίτι και ένας από αυτούς έμεινε να τον προσέχει. Οι υπόλοιποι αποχώρησαν και όταν επέστρεψαν πήραν τον 14χρονο μαθητή και τον άφησαν κάπου στο Μενίδι.

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας η μητέρα του παιδιού κατήγγειλε στην αστυνομία ότι άγνωστοι αφαίρεσαν από το σπίτι της οικογένειας χρήματα, κοσμήματα και δυο κινητά τηλέφωνα, χωρίς όμως να έχει γίνει παραβίαση της κεντρικής πόρτας.

Σε βάρος του 15χρονου που οδηγήθηκε ήδη στον αρμόδιο ανακριτή σχηματίστηκε δικογραφία για αρπαγή ανηλίκου, εκβίαση και ληστεία κατά συναυτουργία.