21 Οκτώβριος 2014, 07:30 - Τελευταία Ενημέρωση: 21 Οκτώβριος 2014, 08:04

Αίθριος ο καιρός σήμερα Τρίτη με κρύο και λίγη συννεφιά

  • Τι καιρό θα κάνει το Σαββατοκύριακο - Αναλυτική πρόγνωση

Αίθριο καιρό με τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά και τα βόρεια, προβλέπει για σήμερα Τρίτη 21 Οκτωβρίου η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Αναλυτικά:

Στην Αττική γενικά αίθριος ο καιρός. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 26°C. Στα ανατολικά και βόρεια η μεγίστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία από νότιες διευθύνσεις 4 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη γενικά αίθριος ο καιρός. Οι άνεμοι αρχικά μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 25°C.

Στη Μακεδονία και στη Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις και τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι αρχικά μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία νοτίων διευθύνσεων 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 25°C. Στη δυτική Μακεδονία και τη Θράκη η ελάχιστη θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιόνιου, Ήπειρο, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησο αρχικά γενικά αίθριος ο καιρός. Από τις απογευματινές ώρες βαθμιαία θα αναπτυχτούν νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 27°C. Στην Ήπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησο, γενικά αίθριος ο καιρός. Οι άνεμοι αρχικά μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία νοτίων διευθύνσεων 3 με 4 και στα ανατολικά και νότια τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 8 έως 26°C.

Σε Κυκλάδες και Κρήτη γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 που βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 25°C.

Στα νησιά ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς με την ιδία ένταση, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 25°C.