4 Μάιος 2013, 11:05 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 20:42

Απίστευτο: Γυναίκα υποφέρει από τα Στίγματα του Χριστού κάθε Πάσχα

  • Απίστευτο: Γυναίκα υποφέρει από τα Στίγματα του Χριστού κάθε Πάσχα

Τα λεγόμενα Στίγματα του Χριστού φαίνεται ότι εμφανίζονται στο σώμα μιας γυναίκας στην Συρία, όπως δείχνουν τα μαγνητοσκοπημένα στιγμιότυπα που έδωσαν στη δημοσιότητα επιστήμονες, οι οποίοι μαγνητοσκόπησαν το φαινόμενο-μυστήριο προκειμένου να το εξηγήσουν.

Η γυναίκα από τη Συρία εμφανίζει όλα τα Στίγματα, δηλαδή τα σημάδια από τα πάθη του Χριστού κατά την διάρκεια της πορείας του Γολγοθά, αλλά και τη σταύρωσή του κατά τις ημέρες του Πάσχα.

Όλα ξεκίνησαν στις αρχές του 1990, όταν η Μαρία Ελακάρας γνωστή ως Μίρνα άρχισε να ματώνει αυθόρμητα σε όλο της το σώμα ! Το «φαινόμενο» συνέβαινε τις Μεγάλες Παρασκευές και κρατούσε για πολλές ώρες .

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες της ίδιες, δεν είναι μόνο τα σημάδια που φαίνονται στο σώμα της, στο κεφάλι, στις παλάμες της, στα πόδια της, αλλά και το ότι βιώνει ακόμη και τον πόνο.

Πηγή: star.gr

Τα Στίγματα είναι πληγές που πιστεύεται ότι ομοιάζουν με τις πληγές του Χριστού κατά την σταύρωση του, και εμφανίζονται στα χέρια, στα πόδια και μερικές φορές στα πλαϊνά και στο κεφάλι ενός ατόμου.

Πρόκειται για θαύμα ή ψυχοσωματικό φαινόμενο

Δείτε το βίντεο και τα συμπεράσματα δικά σας...