1 Μάιος 2013, 11:39 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 20:43

Παντζιαράς: Νιώθω ευλογημένος που ο Απόλλων Καλαμαριάς κατέκτησε τον τίτλο!

  • Παντζιαράς: Νιώθω ευλογημένος που ο Απόλλων Καλαμαριάς κατέκτησε τον τίτλο!

Με την κατάκτηση του πρωταθλήματος δικαιώθηκε σε απόλυτο βαθμό η δουλειά του Ανδρέα Παντζιαρά και των συνεργατών του, Γιάννη Πολλαετίδη και Νούλη Σιαμίδη.

Ο 36χρονος προπονητής οδήγησε τους «κοκκινόμαυρους» στον τίτλο και δε θα μπορούσε να είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένος: «Είναι μια δικαίωση για όλους μας, η ανταμοιβή των κόπων της προσπάθειας και η απόλυτη επίτευξη των στόχων μέσα από μια δύσκολη διαδικασία όπως είναι αυτή του πρωταθλητισμού. Κρατάω την πολύ καλή χημεία που υπήρχε ανάμεσα σε ποδοσφαιρικό τμήμα, τη διοίκηση και τον κόσμο, κάτι σπανίζει σε επαγγελματικές κατηγορίες», είπε, ενώ στο ερώτημα για τις δύσκολες, αλλά και πιο ευτυχισμένες στιγμές, τόνισε: «Υπήρχαν δύσκολες στιγμές, ειδικά στο τελείωμα του πρώτου γύρου και την αρχή του δευτέρου, αλλά βγήκαμε πιο ενωμένοι και πιο δυνατοί μέσα από αυτά. Μια άσχημη στιγμή ήταν ο αποκλεισμός στο κύπελλο από την Καλλιθέα, οι πιο καλές ήταν η πρώτη αγωνιστική στην Κασσιόπη και χθες με το Βατανιακό».

«Ο Απόλλων πρέπει να πρωταγωνιστήσει και πάλι»
 
Για την ανανέωση του συμβολαίου του και την επόμενη σεζόν δε θέλησε να πει πολλά: «Είναι ένα θέμα που θα το δούμε τις επόμενες μέρες, χρειάζεται να τελειώσουμε τη χρονιά και με τις προπονήσεις, ας μην είμαστε πολύ βιαστικοί, υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη με τον πρόεδρο. Τη φιλοσοφία πάντοτε την καθορίζει η διοίκηση, και ο προπονητής αν ταυτίζεται, παραμένει. Ο Απόλλων πιστεύω πως θα πρέπει και του χρόνου να πρωταγωνιστήσει, στο τελευταίο σπριντ πριν την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ θα πρέπει να γίνουν πολύ προσεκτικές κινήσεις».

Για το τι σημαίνει προσωπικά για τον ίδιο αυτή η επιτυχία, ο Ανδρέας Παντζιαράς είπε: «Θεωρώ τον εαυτό μου ευλογημένο, διότι στα πέντε τελευταία χρόνια που δουλεύω σε επαγγελματικές κατηγορίες έχω έναν μήνα χωρίς δουλειά. Θέλω να συνεχίσω κι εγώ να βελτιώνομαι.

Ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει την επόμενη μέρα, σκοπός είναι να δουλεύουμε με καθαρή τη συνείδησή μας και σωστά με τους συνεργάτες μας και τους παίκτες». Φυσικά δεν παρέλειψε να αφιερώσει την επιτυχία στον εκλιπόντα, Αλέκο Περγαμηνέλη: «Αφιερώνουμε όλοι στον Αλέκο Περγαμηνέλη, που έφυγε πρόωρα από κοντά μας. Επίσης, θα ήθελα να αφιερώσω τον τίτλο στους συνεργάτες μου, τους φιλάθλους, αλλά και ειδικότερα στη γυναίκα μου, το γιό μου και το δεύτερο παιδί που έρχεται»…

Πηγή: metrosport.gr