29 Απρίλιος 2013, 08:56 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 20:43

Μεγάλος πρωταθλητής ο Απόλλων Καλαμαριάς!

  • Δύο στα δύο ο Απόλλων Καλαμαριάς

Τον γκολ του Λεπτοκαρίδη στο 64΄ έστεψε πρωταθλητή τον Απόλλων Καλαμαριάς καθώς κλείδωσε την νίκη με 1-0 επί του Βατανιακού στην αυλαία του Βόρειου ομίλου και με 48 βαθμούς ανεβαίνει στην Football Leagueμε τον τίτλο!

Ο Απόλλων ήθελε μόνο την νίκη και κατάφερε να την πάρει ενώ αυτό το αποτέλεσμα σε συνδυασμό με την νίκης της Αναγέννησης Καρδίτσας επί της Κασσιόπης με 1-0 δεν μπήκε σε περιπέτειες ισοβαθμίας.

Το τέρμα που πέτυχε ο Λεπτοκαρίδης κάνοντας το 0-1 στο 64΄ με ψύχραιμο πλασέ, αφού πέρασε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα, ήταν αρκετό για τον Απόλλωνα να κάμψει την αντίσταση του Βατανιακού και να πανηγυρίσει ταυτόχρονα την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή στη  αυλαία του πρωταθλήματος.

Στο πάρτι μέσα στον αγωνιστικό χώρο με την λήξη της αναμέτρησης συμμετείχαν με συνθήματα και οι περίπου 400 φίλοι του Απόλλωνα, που βρέθηκαν στο γήπεδο του Βατανιακού, για να συνεχιστεί στα αποδυτήρια του γηπέδου με συνθήματα και μπουγελώματα. 

ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ: Ίτσιος, Συμπεθέρης, Γιαννούλης, Γιαλαμίδης (85΄ Μπουζούκης), Γιαπιτζής, Κωτσιόπουλος, Βέργος, Τσιώμης (71΄ Κατσαμάγκας), Ν. Κυπαρίσσης (58΄ Μωϋσιάδης), Ποτουρίδης, Π. Κυπαρίσσης.

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926: Καρατζιοβαλής, Λιόνης (90+ Κράββαρης), Κισκαμπάνης, Μανουσαρίδης, Βέντζιος, Μανουσάκης, Προβατίδης (76΄ Παντελιάδης), Λαζαρίδης, Σακκάς, Χαλιμπάκης (82΄ Καλαϊτζίδης), Λεπτοκαρίδης.