28 Απρίλιος 2013, 11:35 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 20:43

Απόλλων Καλαμαριάς: Ενημέρωση για λήψη μέτρων με Βατανιακό

  • Απόλλων Καλαμαριάς: Ενημέρωση για λήψη μέτρων με Βατανιακό

 Απόλλων Καλαμαριάς: Ενημέρωση για λήψη μέτρων με Βατανιακό


Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει για τη λήψη μέτρων στον εκτός έδρας αγώνα με τον Βατανιακό εξέδωσε ο Απόλλων Καλαμαριάς.

Αναλυτικά:

«Στη σύσκεψη μέτρων που πραγματοποιήθηκε σήμερα για συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων,σχετικά με την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα Πρωταθλήματος Βατανιακός-ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 που θα γίνει την Κυριακή 28 Απριλίου 2013 και ώρα 17:00 στο Γήπεδο του Βατανιακού, παρευρέθηκαν οι εκπρόσωποι της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 κ.Τσαρσιταλίδης Ιωάννης και κ. Καβακλιλής Ιωάννης.

Μεταξύ άλλων αποφασίστηκε ότι:

Σε περίπτωση που προσέλθουν μεμονωμένοι οπαδοί της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ 1926,χωρίς διακριτικά της ομάδας τους, ύστερα από συνεννόηση των δύο ομάδων και για λόγους δημοσίας τάξεως και ασφάλειας, θα τοποθετηθούν στη δυτική κερκίδα του γηπέδου και ο αριθμός τους θα καθοριστεί ύστερα από συνεννόηση με την Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας.

Η χορήγηση των εισιτηρίων θα γίνεται σε άτομα τα οποία φέρουν υποχρεωτικά την Αστυνομική τους ταυτότητα.

Ο Βατανιακός Κατερίνης να μεριμνήσει για τη λειτουργία εκδοτηρίων εισιτηρίων για διευκόλυνση των φιλάθλων από τις δύο θύρες του γηπέδου».

Η αποστολή για Βατανιακό

Τη νίκη που θα τον στέψει πρωταθλητή - ανεξαρτήτως του αποτελέσματος ανάμεσα στην  Καρδίτσα και την Κασσιόπη - αναζητά ο Απόλλων στην έδρα του Βατανιακού στην αναμέτρηση της Κυριακής (17.00), με την οποία πέφτει και η αυλαία του πρωταθλήματος.

Ο Ανδρέας Παντζιαράς συμπεριέλαβε 20 ποδοσφαιριστές στην αποστολή, η οποία θα ταξιδέψει αυθημερόν. Πρόκειται για τους: Καρατζιοβαλή, Κουμή, Σακκά, Καλαϊτζίδη, Λουϊζίδη, Λιόνη, Πολιανίδη, Κισκαμπάνη, Κώτσια, Μανουσαρίδη, Βέντζιο, Μανουσάκη, Παντελιάδη, Προβατίδη, Μυλώση, Χαλιμπάκη, Λαζαρίδη, Λεπτοκαρίδη, Κράββαρη και Διαμαντόπουλο.