26 Απρίλιος 2013, 11:17 - Τελευταία Ενημέρωση: 6 Οκτώβριος 2014, 15:00

Γιώργος Γεωργιάδης: Είναι τιμή μου να παίξω για την Γενοκτονία των Ποντίων

  • Γιώργος Γεωργιάδης: Είναι τιμή μου να παίξω για την Γενοκτονία των Ποντίων

Ο Γιώργος Γεωργιάδης αναφέρθηκε στο παιχνίδι που θα διεξαχθεί στη μνήμη της γενοκτονίας των Ποντίων, με την συμμετοχή των ποδοσφαιριστών της Εθνικής του 2004

"Οσο μπορώ θα παίξω. Ο αγώνας είναι συμβολικός. Προπονητής θα είναι ο κ.Τοπαλίδης, ο κ. Ρεχάγκελ υπάρχουν κάποιες δυσκολίες και δεν θα έρθει. Θα είναι όλα τα παιδιά από την Εθνική του 2004 που δεν είναι εν ενεργεία, θα συμμετάσχουν σε αυτό το συμβολικό παιχνίδι" και πρόσθεσε: "Θα είναι αφιερωμένο στην μνήμη της γενοκτονίας των Ποντίων. Για μένα είναι τιμή που θα λάβω μέρος και ελπίζουμε έτσι να επιτευχθεί ο στόχος της αναγνώρισης της γενοκτονίας των Ποντίων.

Μετά από αρκετά χρόνια για πρώτη φορά οι παίκτες εκείνης της Εθνικής ομάδας, ως παλαίμαχοι, θα αγωνιστούν στο ίδιο γήπεδο. Οσο είναι δυνατόν θα προσπαθήσουμε, θα είναι όμορφο μετά από τόσα χρόνια να παίζουμε μαζί και ελπίζουμε να έρθουμε ο κόσμος".

Κατέληξε μιλώντας για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης: "Εχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι μπροστά μας και πλέον η προσοχή όλων είναι σε αυτό το ματς. Πάντα ελπίζεις για το καλύτερο οι παίκτες και οι προπονητές είναι έτοιμοι. Τα μεταγραφικά θα τα δούμε αργότερα. Το παιχνίδι του Σαββάτου είναι το σημαντικό τώρα".

Στον αγώνα αναμένεται να λάβουν μέρος και οι Βρύζας, Ζαγοράκης.