23 Απρίλιος 2013, 14:37 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 20:45

Ανταμοιβή του Απόλλωνα Καλαμαριάς το χειροκρότημα του κόσμου

  • Ανταμοιβή του Απόλλωνα Καλαμαριάς το χειροκρότημα του κόσμου

Ο Ανδρέας Παντζιαράς σε συνέντευξη τύπου στο τέλος του Κυριακάτικου αγώνα με την Αναγγένηση Καρδίτσας τόνισε ότι η ανταμοιβή του Απόλλωνα Καλαμαριάς είναι το χειροκρότημα του κόσμου.

Έμεινε πολύ ικανοποιημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του κυρίως στο πρώτο μέρος, είχε πολλά παράπονα από το διαιτητή για την απόφαση να ακυρώσει το γκολ του Πασιαλή και εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο Απόλλων θα στεφθεί πρωταθλητής. Ο Ανδρέας Παντζιαράς στη συνέντευξη Τύπου ήταν περιεκτικός, ενώ στο τέλος χαιρέτησε τους δημοσιογράφους, όπως είπε, όχι επειδή δε θα είναι στην ίδια θέση και του χρόνου, αλλά επειδή τελείωσε η σεζόν στα εντός έδρας παιχνίδια...

Ο 36χρονος κόουτς ξεκίνησε λέγοντας: «Είναι το τελευταίο παιχνίδι εντός έδρας και είναι μέρα χαράς για τον Απόλλωνα. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για το καθαρό παιχνίδι και την καλή πορεία και των δύο ομάδων. Το χειροκρότημα του κόσμου στο τέλος αποτελεί καταξίωση και αναγνώριση για μας και την τεράστια μάχη που έδωσαν τα παιδιά από την αρχή της χρονιάς. Ο πρωταθλητισμός είναι δύσκολος.

Όλα εξαρτώνται από μας, αν κερδίσουμε το Βατανιακό είμαστε πρωταθλητές και αν το αξίζει μια ομάδα, είναι αυτή που από την αρχή της χρονιάς βρίσκεται στην πρώτη θέση», είπε αρχικά και συνέχισε: «Κάναμε ένα από τα καλύτερα ημίχρονα. Η απάντηση του διαιτητή στο ακυρωθέν γκολ του Πασιαλή ότι ο παίκτης της Καρδίτσας γύρισε άθελά του την μπάλα τα λέει όλα. Η φάση ήταν καθαρή και νομίζω ότι μας αδικεί. Στη συνέχεια είχαμε την ατυχία να χάσουμε τον Πασιαλή, που ήταν πολύ καλός με τις πλαγιοκοπήσεις. Το δεύτερο μέρος το χωρίζω σε δύο μέρη: Από το 60 ως το 75 ήταν καλύτερη κ Καρδίτσα και από το 75 ως το τέλος ήμασταν εμείς. Μας μένει η πικρία, γιατί στο τέλος με τις ευκαιρίες που είχαμε θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη», ολοκλήρωσε.