23 Απρίλιος 2013, 10:00 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 20:45

Γούντι Άλεν - Μπραντ Πιτ σε ταινία για την Ελλάδα της κρίσης

  • Γούντι Άλεν - Μπραντ Πιτ σε ταινία για την Ελλάδα της κρίσης

Ο Γούντι Άλεν ετοιμάζει ταινία για την Ελλάδα της κρίσης με πρωταγωνιστές τον Μπρατ Πιτ και την Πενέλοπε Κρουζ.

Η ταινία θα διηγείται τη ζωή ενός νεαρού Αμερικανού συγγραφέα που ζει στην Πλάκα, κάτω από την Ακρόπολη, γράφοντας ένα επικό μυθιστόρημα για την ελληνική κρίση.

Εδώ και μέρες βρίσκεται στη χώρα μας 11μελές συνεργείο των συνεργατών του κορυφαίου σκηνοθέτη για να ολοκληρώσει το ρεπεράζ της ταινίας. Τα περισσότερα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα, γύρω από την περιοχή της Πλάκας, στην Κεφαλονιά, στη Σκιάθο και τη Λέσβο.

Ο Γούντι Άλεν επιθυμεί να συνεχίσει τον κύκλο των ταινιών του με θέμα τις ιστορικές πόλεις της Ευρώπης με μια ταινία - ύμνο για την Αθήνα. Όπως γράφει η εφημερίδα Real, ο διάσημος σκηνοθέτης θα επισκεφθεί τη χώρα μας στις αρχές Μαΐου. Κύριο μέλημά του είναι να μεταδώσει μέσα από τη νέα του ταινία, ένα μήνυμα αισιοδοξίας. Κινηματογραφώντας την Αθήνα της κρίσης και των συσσιτίων, επιθυμεί να μάθουν σε όλο τον πλανήτη τι περνούν οι Έλληνες.

Σύμφωνα με την Real, τον ρόλο του συγγραφέα θα ενσαρκώσει ο Μπραντ Πιτ, ενώ την Ελληνίδα αγαπημένη του θα υποδυθεί, κατά πάσα πιθανότητα, η Πενέλοπε Κρουζ. Το σενάριο της ταινίας συνυπογράφουν ο Γούντι Άλεν και ο μεγάλος Αμερικανός συγγραφέας Πολ Οστερ.

Πηγή: tsekouratoi.gr